Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
succes 
NN - 10.10.2006 23:26

Er wordt wat badinerend gedaan over het succes van de vorige antifa borrel. Maar als ik de berichten over die vorige borrel mag geloven was dat een succes met een stuk of 30 deelnemers? Of was dat windowdressing van onze autonomen?
vikki 
c161 - 11.10.2006 12:50

ik zou zeggen meschien een goede reden om langs te komen ik drink zelf geen alchol maar ben wel een van de organisators dus wees welkom

zelf ben ik ook geen voorstander van drugs gebruik en dan bedoel ik ook drank voor een actie dus tot in amsterdam dan maar
emailadressen 
nn - 11.10.2006 15:02

je kan wel zeggen dat iedereen maar een nep mailadres aan moet maken (goed dat jullie dat deze keer wel zeggen en niet weer prive adressen naar stormfront laten uitlekken) maar je kan er veel beter voor zorgen dat die mail adressen sowieso niet op stormfront belanden (de BCC balk!!!) en wat is the deal met die borrel? ik kan met mijn AFA shirt aan in elke kroeg terecht, we kunnen borrelen waar we willen, die laffe nazis hebben daar een hele groepn voor nodig, wij niet!!!
Nazi's niet? 
Van Zinnicq Bergmann - 16.10.2006 12:35

Oh, dus nazi's zijn niet welkom. Dat kan ik me goed voorstellen.

Zijn de volgende mensen wel welkom?

* Fascisten
* Neo-Conservatieven
* Paleo-Conservatieven
* Libertariërs
* Nationalisten
* Communisten
* Socialisten
* Sociaal-Democraten
* Anarchisten
* Groenen
* Pacifisten
* Liberalen
* Liberaal-Conservatieven

Met vriendelijke groet,

V.Z.B.

E-Mail: soignies@yahoo.fr
Website: http://www.soignies.be
 
Badinerend 
Badeend - 11.10.2006 00:18

Hoho. Wij van de AntifaBorrel willen niet de Utregse borrel kleineren, het is echter al weer erg lang geleden dat de borrel was en we zouden vaker bij elkander komen. Vandaar...

En de nazi's op strontfront zijn boos dat ze niet mogen komen borrelen...snik...oh nee, ze zijn geen nazi's, maar vaderlandslievende blanken.

(vrij naar) Uit Bash the Fash, een antifascistisch biografietje van een engelse AFA-er: ,,It's not a fucking achievement if you are born white! You didn't do anything special, you twats! The master race my arse! How come everytime it's the , master-race that ends up eating pavement then huh?"

E-Mail: antifaborrel@hotmail.com
Alcoholgebruik en geweld 
vikki - 11.10.2006 12:27

Antifa-acties lopen geregeld uit de hand door toedoen van dronken bierpunks, een van de redenen dat ik ben afgehaakt. Het is dan ook hoogst ongelukkig dat de initiatiefnemers van dit samenkomen er een borrel aan vast koppelen. Kennelijk heeft men het gebruik van alcohol voorafgaande en tijdens acties niet erg hoog op de agenda staan. Stel het overmatig alcoholgebruik en het mede daaraan verbonden agressie- en geweldspatronen tijdens acties ter discussie, zou ik willen aanbevelen. Het aanleren van een beetje zelfdiscipline binnen deze 'bedrijfstak' van de kraakbeweging kan toch echt geen kwaad.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.