Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Reactie met betrekking tot reacties 
Animal Rights Media Team - 06.11.2009 11:02

Dat er al veel benefietfeestjes zijn geweest voor Animal Rights Media is echt uit de lucht gegrepen. Er is eerder een benefietfeest in Emmen geweest voor Animal Rights Media, en dit was het enige benefietfeest wat er ooit geweest is voor Animal Rights Media. Dit is meer dan 1 jaar geleden. Animal Rights Media kiest bewust voor een eigen server en niet voor bloggen met betrekking tot het loggen van gegevens wat op deze blogs wel gebeurd en bij Animal Rights Media dus NIET!

Daarnaast gebeurd er achter de schermen heel veel op het moment. We geven tegen een kleine vergoeding ruimte van onze server weg aan organisaties die actief zijn voor dierenrechten of een ander politiek vlak zoals bijv. mensenrechten en antikapitalisme.

Animal Rights Media bied een open-posting systeem aan (net als IndyMedia die overigens ook teert op donaties, klaag je daar dan ook over?) om informatie en voorlichting op gebied van dierenrechten te bevorderen.
Op de achtergrond wordt er hard aan gewerkt om de berichtenflow te verbeteren. Maar omdat we ook intern het een en ander aan het veranderen zijn, heeft dit effect op de weinige berichten van de laatste paar maanden.

Waar het geld aan besteed wordt is op dit moment uitsluitend aan de serverkosten. Het restant wordt in de toekomst in het actiefonds gestopt waar dierenrechtenorganisaties aanspraak op kunnen doen om bijv. flyers en spandoeken te laten drukken. Iedereen bij Animal Rights Media werkt uitsluitend op vrijwillige basis.

Animal Rights Media Team
 http://www.AnimalRights.nl


ja 
nn - 05.11.2009 21:23

En dat er al heel wat benefieten zijn geweest voor ARM??? Waar blijft dat geld?
Snap dat jullie niet graag je hele interne huishouding naar buiten gooien, maar als je om geld vraagt.. Vind ik transparantie vooraf en verantwoording wat er met het geld gedaan is achteraf wel ERG belangrijk!
Benefiet voor een website??? 
Mr.NN Twitter Blog Hyves - 05.11.2009 21:07


Even een kritische reactie.
Waarom een benefiet voor een website??

Komt erg armoedig en bedelend over. Als de persoon of personen achter deze 'nieuws' website echt begaan zijn met de dieren en een website willen waar mensen hun nieuws en zo kunnen posten, dan zijn er ook andere mogelijkheden, die geen geld kosten: een blog of Hyves bijvoorbeeld. Daar zijn genoeg voorbeelden van.

Steek de koppen dus als 'redactie' bij elkaar en lap allemaal een paar tientjes....meer is voor een website niet nodig....en laat het in Hengelo opgehaalde geld gedoneerd worden aan bijv. Respect voor Dieren....welbekend bij Animal Rights Media. Overigens is er nauwelijks interessant dierennieuws te vinden op de onaantrekkelijke ARM-site...ook in dat opzicht, armoedig. Lijkt op sterven na dood. Geld is niet de enige oplossing om een goede, interessante en nieuwswaardigde website te onderhouden...ook een goede redactie/beheerder/moderator. De naam Animal Rights Media dekt de Nederlandse lading ook niet.


> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.