Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Kinderen 
nn - 04.03.2010 17:12

Of die vader wel of niet pappa wil spelen is niet relevant. Hij is nog steeds financieel verantwoordelijk voor zijn kinderen. Gewoon via de rechter beslag op zijn loon laten leggen. Inplaats van die kinderen in zo'n onzekere en stresvolle situatie laten leven.
Als twee volwassen mensen besluiten kinderen te nemen en er gaat iets mis met de relatie kun je daar die kinderen toch niet de dupe van laten worden? Het is makkelijk om te zeggen dat Fortis gemeen is en dat de polietiek gemeen is maar dat neemt niet weg dat je nog steeds samen verantwoordelijk voor je kinderen bent.
Tekening 
nn - 03.03.2010 21:20

Wat kan dat kleine meisje goed schrijven! Lekker goedkoop om kleine kinderen te gebruiken voor het doordrammen van een politieke mening. Heeft hun vader dan geen huis of geld voor de huur?
Inderdaad 
NN - 04.03.2010 13:20

Het is inderdaad schandalig dat de politiek kinderen op deze manier laat leven zonder er iets aan te willen doen.
De vader van de kinderen vond het niet leuk meer om papa te zijn en dus is de vraag of hij een huis heeft dan wel huur kan betalen hier niet relevant.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.