Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
eindredactie 
MM - 01.12.2010 21:53

"Bosma"? Is dat aangesteld door de eindredacteur van het weledele NRC?

Voor zover ik weet worden eindredacteuren niet democratisch benoemd door NRC leden, maar door eigenaren en hun geldschieters die 'hogere motieven' hebben met het volk van 'informatie' te voorzien. Eigenlijk was mijn opa eigenaar van de Java Bode en zijn hoofdredacteur een door Oranje aangestelde 'locale NSB-er' van een club die uitging van rechten voor blanke Hollanders boven de locals. Ach so, de rest is een beetje vaag hoe het er nu aan toe gaat. Er zou nog steeds een Oranje eindredacteuren overleg zijn van wat wel en niet in de kranten mag. Uiteraard mag dat niet gepubliceerd worden. Maar Sebrenica was al bekend ruim een maand voor de genocide en stond drie dagen op de voorpagina van De Telegraaf toen Pronk uit het Kabinet klapte en op zijn kop kreeg toen hij zei "dat er iets vreselijks te gebeuren stond en er iets gedaan moest worden". Men deed niets und hats nichts gewusst? Toen jaar ging het verhaal op zwart en mocht niet geschreven worden dat men het wel gewusst hat. Totdat het weer de Oranje-Lockheed maffia goed uitkwam en minister van Defensie onder Clinton in NOVA beweerde dat hij het Bea vooraf had verteld tijdens een Bilderberg bijeenkomst. Die had natuurlijk Wim Kok ingelicht en vervolgens klapte Pronk uit het Kabinet toen ze niets mochten doen. Waarom mochten ze toen niets doen? Zonder die genocide zou er later niet voldoende steun van het volk zijn voor militaire interventie en die opruk naar het Oosten en Midden Oosten was al lang gepland. Nu kwam het schandaal in andere vorm weer wel uit. Wim Kok en de PvdA die zijn partij niet wilde dwingen voor Lockheeds-OranjeBV JSF te stemmen, werd vlak voor de beruchte verkiezingen van 2002 met het opnieuw 'bekend maken' van dit 'vergeten' schanbdaal afgeschoten. Er werd nog een andere leider (een onberekenend "ongeleid projectiel") van de LPF echt afgeschoten voor dezelfde verkiezingen die enkele dagen voor zijn dood zijn mening over de JSF 180 graden zou hebben omgegooid. De nieuwe leider die op de Defensie loonlijst stond, had als eerste nieuwe Kabinets daad om de JSF deal te bekrachtigen. En nu is deze nieuwe rechtse tot midden burgerbeweging aus geradiert en vervangen door een extremistische Israel anti-burger rechten beweging van grootleider Wilders.

En dat alles met de hulp van ondemocratische eindredacteuren...
redacteuren (naast de ruispagina) 
MM - 01.12.2010 23:49

 http://nl.wikipedia.org/wiki/Peter_Vandermeersch
"...Sinds 1 september 2010 is Vandermeersch hoofdredacteur bij NRC Handelsblad. In september 2010 gaf hij in een door GeenStijl uitgelekte interne nota aan hoe de krant meer dynamiek te geven en tot het centrum van het Nederlandse politieke en intellectuele debat te brengen. ..."
 http://www.geenstijl.nl/archives/images/briefvandermeesch.html
(passage over waar Soros zijn geld vandaan haald, is ook aardig. Toch denk ik niet dat hij Soros banden met Bea, Willem-Alexander en Johan Friso/Mabel breed in het NRC gaat zetten...)
meer 
links - 02.12.2010 01:02

 http://www.desk.nl/~hksteen/politics/mbosma.htm ?

 http://www.elsevier.nl/web/10220993/Biografieen/Tweede-Kamerleden/Martin-Bosma.htm

 http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/over_de_feitelijke_flauwekul_van_martin_bosma/

 http://fp.dagelijksestandaard.nl/2010/09/boekrecensie-martin-bosma-bomvol-en-doorrazend/

 http://www.depers.nl/binnenland/512757/Het-evangelie-van-Martin-Bosma.html

 http://opinie.volkskrant.nl/artikel/show/id/7240/Nieuwe_portefeuille_voor_Martin_Bosma

 http://deisraellobby.blogspot.com/2010/11/martin-bosma-2.html
his sociology study: 
MM - 02.12.2010 00:27

 http://www.newschool.edu/nssr/sociology/
"Students combine study of major sociological texts with exploration of topics that speak to the major questions of our times, including the development of cyberspace and the network society; the rise of new cultural forms; the articulations of race, class, and ethnicity in cities and nations; the role of religion and ideals in social and political life; the relations between citizens, constitutions, and rule of law; and democracy, civil society, and the public sphere."
fascistisch-nationalistische trekpop voor..? 
MM - 02.12.2010 00:00

 http://nl.wikipedia.org/wiki/Martin_Bosma
"... hijsen van de Nederlandse vlag op iedere school ... Bosma voelt niets voor democratie binnen de PVV ..."
=> dus een fascistische en nationalistische ideologie, maar wie trekt daarbij aan de touwtjes?

Misschien naast een eerdere werkgever 'CIA News Network' verder zoeken bij zijn opleiding?
 http://www.newschool.edu/nssr/about/
"... the creation of the University in Exile in 1933 for scholars persecuted in Nazi Europe. ..."
nr 1 ook gevonden / Suddeutsche Zeitung  
Original Sprache - 02.12.2010 02:47

 http://deisraellobby.blogspot.com/2010/11/martin-bosma.html
=>
 http://www.sueddeutsche.de/politik/geert-wilders-berater-der-schattenmann-des-populisten-1.1024803

Voor wie het Duits niet machtig is:
 http://translate.google.com/#de|nl|http%3A%2F%2Fwww.sueddeutsche.de%2Fpolitik%2Fgeert-wilders-berater-der-schattenmann-des-populisten-1.1024803
& druk op "translate", of vervang NL's eerst door Engels
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.