Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Reactie 
nn - 12.07.2011 01:52

Soms lopen ook ingewijde tegen zaken aan waar ze t niet mee eens zijn.
De waarheid ligt niet altijd ,of eigenlijk zelden bij links .
Er is lef voor nodig als mensen die misschien wel onderdeel van het systeem zijn toch aan de bel trekken.Ik heb niet de indruk dat ingewijden misstanden aan de kaak stellen als ze bij demonstraties tegen de vreemdelingendetentie van bijvoorbeeld krakers voor fascist worden uitgemaakt.
Bij de Schipholbrand werden de aanwezige beveiligers die met gevaar voor eigen leven deden wat ze achteraf gezien beter niet hadden kunnen doen, niet alleen verguist door links , de beveiligers werden ook nog eens vervolgd.Ipv de werkelijke daders. De waarheid achteraf anders inkleuren is makkelijk. Was dan zelf komen kijken vannavond . Provocateur .



Daders? 
NN - 12.07.2011 06:49

Dus slachtoffers van het systeem, die met zijn vieren in een cel zitten, omdat ze nou eenmaal 'buitenlanders' zijn, moeten zich maar in hun schulp trekken en afwachten totdat de daders een keertje ergens aan de bel getrokken hebben? Een uithaal naar 'links' is net zo onzinnig als de hoop in een democratische systeem in Nederland, die uit zichzelf misstanden aan de kaak zou stellen. In Nederland worden de detentiecentra op dit moment niet als misstanden gezien en dat is een groot probleem. Daarom zijn mensen ook geheel gerechtvaardigd om het beestje bij haar naam te noemen: een fascistisch systeem. Wat moet je het anders noemen, als je verkachters, moordenaars, etc. beter behandeld en hoger acht, dan iemand zonder verblijfspapieren? Als de politie en andere ambtenaren mensen met een kleur op proraat maar al te graag naar papieren gaat vragen, omdat ze misschien als 'illegalen' opgepakt kunnen worden? Als immigranten worden aangewezen als het grootste probleem van Nederland, terwijl banken met het geld weglopen?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.