Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Verdonk 
Charles Schlebaum - 24.11.2006 09:22

Iemand molesteren omdat je het niet eens bent met zijn of haar zienswijze is ontoelaatbaar. De boete is terecht opgegeven. Dus geen inzameling.

E-Mail: schlebaum@hetnet.nl
Stop Verdonk 
Bertje Speeksel - 22.06.2006 01:20

Ik las net dat de jongen die Verdonk in zijn gezicht gespuugd had een boete moet betalen van 250 euro! De omgekeerde wereld! Kunnen we niet een inzameling voor hem op touw zetten???
Verdonk vs. Wilders 
Hans - 17.04.2006 18:32

Beste mensen, is het jullie al opgevallen dat radicale moslims Wilders een veel groter probleem vinden dan Verdonk? Wilders moet onderduiken. Verdonk niet. Wat zegt dat over hun werkelijke mening over hun 'eigen' mensen?
Waarom geen vergunning? 
Gladio - 27.10.2007 14:23

SP en Groenlinks hebben wel een vergunning voor een tegendemonstratie aangevraagd en gekregen.

Wat bezielt AFA toch om iedere keer -niet- een vergunning aan te vragen, wetend dat politie dus tegen ze zal optreden, wetend dat dat op geweld uitloopt, wetend dat ze daarmee publieke steun kwijtraken?
Als dat laatste niet het doel is, wat is dan de rede om geen vergunning aan te vragen? AFA wordt gesteund door CIDI - kan die ze niet een beter advies geven?

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.