Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Wie Charles is + achtergrond 
MM - 29.01.2007 20:45

Hier wie Charles is:
 http://cxs2.info/w/index.php?title=Charles_Destr%C3%A9e_Achtergrond

"...Hij zendt sinds meer dan 10 jaar regelmatig –mails ..."
Iets dergelijks zal dan wel gebeurd zijn: Een mailinglist van hem waar die lui -tussen vele anderen- rechtstreeks of indirect op voorkwamen.
Die anderen publiceren niet, maar wčl N.A.; vandaar het verband.
Maar Charles is dus zeker geen Nazi te noemen. Het is zelfs mogelijk dat het deels dezelfde mensen rond Nationale Alliantie zijn die ook hier richting Charles lopen te stangen. Ik maak dat momenteel namelijk mee richting mijn persoon, middels een recente posting ("De Nazi is weer bezig", etc.) van iemand uit die hoek, die zich dan vervolgens als links voordoet.

Op die manier is hij ook in die M.C.C.-Mat Herben-JSF hoax betrokken geraakt, welke sterke trekjes van de N.A.& soortgelijken +Co-Intel Pro infiltranten vertoont:
 http://cxs2.info/w/index.php?title=Mishima_Cyber_Command
(& de doorlinking naar 'N.A. stuk' Charles en lopende discussie rond MCC webmaster Allard)

Inderdaad jammer dat Charles daar verder niet op in wilde gaan, behalve dat hij en ook grotendeels Henk Ruyssenaars het contact verbraken, nadat Henk van mij eiste om mijn excuses aan te bieden.
Waarom weet ik niet, behalve dat ze het wat oubollig als een soort van verraad aan strijdmakkers zagen (nee, niet N.A., maar meer van verzetsmensen), want ik corrigeer graag en idem voor wat onvolledig is.
De excuses en toelichting hadden beter van Charles kunnen komen, dan hadden we deze ophef hier niet hoeven te hebben.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.