Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
hahaha 
martin - 28.11.2005 23:38

wahahaha
job frieszo, ronny nafatniel en ad melkert.
ik leer zo nog wat over wat links is
slim 
ko - 29.11.2005 22:40

als mensen op een slime manier desinfo verspreiden wordt het voor de site admin vrij lastig om info en desinfo te scheiden en kost dit hen iig enorm veel tijd.
ik weet dat die admin dit ook leest, maar dan weet hij ook gelijk dat hij zelf de meeste desinfo op het forum heeft geplaatst. en alle andere nazies die dit lezen zullen snappen dat de info die ze daar vinden nix waard is en het dat ook nooit zal worden.
bovendien denk ik dat de voordelen van deze oproep groter zijn dan het nadeel dat "de vijand" meeleest.
verder ben ik van mening dat de beste disinfo voortkomt uit creativitijd en niet uit letter voor letter mijn tips opvolgen.

het is inderdaad wel handig te weten dat je ip te achterhalen is, maar mensen moeten zelf maar de afweging maken of ze dat erg vinden of niet.
dit had ik er eigenlijk in eerste instantie bij moeten zetten.
Jan 
Farshad - 29.11.2005 00:08

Waarom staat Jan Marijnissen niet erbij?
Boos 
Nowee - 29.11.2005 16:00

Dat Job Frieszo, Ad Melkert en Marcel van Dam er op staan is een belediging voor een aantal andere personen die ook in de lijst staan. Ik eis dat deze site uit de lucht gehaald wordt, alles mag, maar het moet wel enigzins kloppen... Voor de rest stonden nog een aantal vraagtekens voor mij tussen.

Wat wel grappig is aan de lijst, is dat Volkert van der Graaf er ook tussen staat, aangezien die nog jaren vast zit heeft het maar weinig zin om op hem te letten... Minder grappig is dat de rest van de lijst min of meer wordt vergeleken met een moordenaar.

zo te zien hebben ze maar 1 lid 
ward - 29.11.2005 04:37

zie forum, de enige die post is anti antifa, ook op alle sub fora:)

stelletje minne hinden dit, neem ik niet eens serieus:)

de groeten
slim? 
eh.... - 29.11.2005 21:48

..en dit soort tips dan vooral op indymedia geven, een site die door menig rechtsextremist net zo trouw wordt bezocht als die van stormfront etcetera....

of dit nu zo handig is?

nb. de site mag dan wel 1 member hebben, het is dan ook geen echt forum, maar een als informatieve bedoelde site volgens het model van een forum opgezet. Je kunt bij ieder topic zien hoeveel het gelezen is. Dat geeft een betere indicatie van het aantal (passieve, dus lezende, maar niet deelnemende) bezoeker.

nb. Denk er bij het bezoeken van extreem rechtse sites en het versturen van e-mail aan dat je ip adres kunnen worden getraced
dom 
Michiel - 28.11.2005 22:21

Deze site is het domste wat ik in tijden heb gezien. Zelfs Marcel van Dam is van de AFA als ik hem moet geloven. Het aantal hits op het forum (met 1 lid) is zo laag dat ik vermoed dat er alleen linkse activisten komen die hun eigen fotootje zoeken.
nu is de maat vol 
N - 29.11.2005 14:21

Ik sta er niet eens op? Dit is een belediging!
Onrechtmatig foto gebruik  
Hein - 12.02.2006 22:14

Men kan de makers ook aanklagen wegens ongeauthoriseert gebruik van foto's.
Maarja, dan gooi je eigen ruiten in, want dat doet KAFKA bijvoorbeeld ook.
wordt veel naar gelinkt 
right wing watcher - 28.11.2005 22:48

Vanaf zo'n beetje alle extreem rechtse fora wordt gelinkt naar deze nieuwe site, die volgens sommigen van hen de opvolger moet voorstellen van sos politiekincorrect. De meeste reacties zijn er enthousiast over zo veel info. Sommigen roepen verontwaardigd dat er veel niet klopt.
Wat wel en niet klopt houden wij derhalve beter onder ons!

Dank! 
Rene - 28.11.2005 21:04

Bedankt voor de link!



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.