Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
ken ut wel 
mestreech - 27.02.2006 16:07

johoho hier een berichtje becarnavalt maastricht. ik weet dat de pijp in amsterdam ligt, maak jullie je maar geen zorgen om ons!!

succes met de kraak! maak er wat moois van, dan zullen die lui van de vondel balen zeg! En zolang er ook nog mensen wonen, valt er niets te slopen, dus dat wordt vast een mooi vrijplaatsje!
Nou, nou 
Johnny Jordaan - 28.02.2006 14:13

Arrogantie? Dat gezeur ook altijd... iemand vergeet een plaatsnaam te noemen en de wereld is weer eens te klein, hoor... Hou toch op. Bovendien, er staat toch ´Kraakgroep de Pijp´? En waar is de Pijp nou? Precies! Niet zo zeuern dus.
Pijp is niet Amsterdam 
P.A.F. (Pijp Afschijdins Front) - 28.02.2006 10:51

De Pijp is een mooi dorp aan de Amstel.
Het is weliswaar geheel omringt door Amsterdam, toch bestrijden wij het idee dat het bij deze stad zou horen.

Pijp tot over de pont, en geen meter minder!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.