Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Maatschappij gefeliciteerd! 
M02 ;-) - 24.03.2006 02:22

Een cultuur-media-historische doorbraak: Voor het eerst heeft de populaire (maar tot dusver nogal reactionaire) jongeren nieuwssite Fok! een posting op indymedia serieus genomen als basis bron voor een nieuwsartikel!

En ook de reacties daar op het nieuws zijn tegenwoordig gelukkig wat minder eenzijdig dan voorheen.

Oordeel zelf:

Website: http://frontpage.fok.nl/nieuws/63287
 
hoe staat het met de arrestanten?? 
NN - 24.03.2006 21:22

Hoe staat het met de arrestanten? op teletekst stond van de 13 nog 4 vast en dat die 4 vandaag zouden worden voorgeleid. verbaast mij hier niks over te lezen! niet onbelangrijk, toch?
@Tim 
M02 - 24.03.2006 03:36

Beter lezen beste jongen, de krakers van dit pand zijn helemaal niet opgepakt, die zijn ontsnapt.

En een aantal ambtenaren kan niet tegen hun verlies blijkbaar, dus wordt er ter 'verantwoording' een rookgordijn in de media gelegd door middel van leugens over zogenaamd geweld van de krakers. terwijl het in feite de Hollandse politie is die mensenrechten schendt anno 2006.
wat dan niet? 
nn - 24.03.2006 01:46

Wat klopt er niet aan dan?
Er wordt trouwens ook niet gezegd dat de hele gevel er uit ligt, maar dat de vloer en plafondbalken ontzet zijn doordat de hele kraan naar binnen is gedrukt om binnen te komen.
Zeer zorgelijk!!! 
M02 - 24.03.2006 03:29


Uiteraard is het gebeurde op de Bilderdijkstraat een nieuwe trieste mijlpaal in een steeds zorgwekkender wordende toename van machtsmisbruik door autoriteiten, gedekt onder een schild van leugens. Verzinsels die door veruit de meeste burgerlijke pers uit pure gemakzucht, ontbrekend historisch besef en onbeholpen naieviteit klakkeloos voor waar worden overgenomen en via de massamedia geconsumeerd worden.

De beschamende vertoning van de autoriteiten in de Verdonk spandoekencensuur affaire (hoezo 'Denemarken??'), die notabene op de Bilderdijkstraat in 'Het Wilde Westen' begon, waarin de staat uiteindelijk gelukkig nog terecht een beetje bakzeil haalde, zijn we ook alweer vergeten?? Of waren bepaalde lieden in machtsposities die niet tegen hun verlies kunnen dit juist nog niet vergeten?

Omwonenden en andere echte getuigen van deze toestand en juist ook de hopelijk nog wel bestaande integere (politie)ambenaren met gewetensbezwaren, zouden hun gedetailleerde persoonlijk observaties van wat er gebeurde zo spoedig mogelijk eens moeten opschrijven voordat het geheugen vertroebeld! En dan op het juiste moment en op de juiste plek eens moeten publiceren/bekendmaken. Al dan niet anoniem.



De nieuwssite Indymedia.nl is verder niet bedoeld als discussieforum, daarom:

Verder praten over deze zeer zorgwekkende escalerende ontwikkelingen kan onder meer op deze nederlandstalige indymedia chatkanalen:

#nl (alleen serieus en respectvol over indymedia gerelateerde nieuwsonderwerpen)

#kroeg (niet zo serieus gechat over van alles en nog wat)


Tenlotte, Aanvullingen met links naar andere plekken op het net waar over deze onderwerpen gediscusseerd wordt, zijn wat mij betreft ook enorm welkom!



Website: http://chat.indymedia.org/?chans=nl,kroeg
 
Onzin 
NN - 24.03.2006 11:59

Kan al het geblaat van deze gasten alsjeblieft verwijdert worden.Al dat na-praten van smeris-leugens doe je maar ergends anders.

De krakers van t Wilde Westen hebben een fantastische strijd geleverd, en daar kan niemand wat op aanmerken. De hel die zij doorstaan hebben is een overwinning voor de kraakbeweging!! dus:

HOERA VOOR T WILDE WESTEN, KRAKEN GAAT DOOR!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.