Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
weg met pedofielen 
anti pedofielen - 05.04.2006 20:13

er zijn zelfs al mensen die zover gaan om te beweren dat je een racist ben als je tegen kinderverkraching bent !!!



Kindersex en racisme
De seksuele en medisch wetenschappelijke r(d)evolutie in Afrika

Bob Smalheim en David van Leeuwen
namens ‘Kinderartsen Zonder Grenzen’

Het jaar 2001 heeft de wereld een hetze laten zien tegen het nieuwe Zuid-Afrika onder het ANC van President Mbeki. Oude aanhangers van het apartheidsregime gaan door met het bestoken van het post-Apartheid Zuid-Afrika met kritiek gebaseerd op de gedachte van Westerse suprioriteit. Opvallend is de aandacht die de Westerse pers meende te moeten besteden aan het zogenoemde verkrachten van maagden als geneeswijze tegen AIDS. Bewust en onbewust racisme overheerst het oordeel dat Westerlingen zich menen te moeten matigen over seksualiteit en gezondheidszorg onder niet-Westerse bevolkingen.

Europeanen hebben traditioneel laat seks en huwen relatief laat. Het aan ‘minderjarigen’opgedrongen celibaat in de Westerse cultuur werd kritisch in vraag gesteld door Daniel Cohn-Bendit die als politiek- en seksueel activist de knellende banden van seksuele onthouding in de Kindergarten wist te doorbreken. Het Westen ziet zichzelf als superieur omdat het de eigen celibataire waan voor het 'onschuldige' kind als algemeen geldend definieert. Evenwel, in plaats van achterlijk te zijn laat het levende Afrika een revolutionaire voorsprong zien in haar progressieve benadering van de seksualiteit van het kind en een niet door het Westerse imperialisme opgedrongen definitie van geneeskunde.

De boven genoemde Daniel Cohn-Bendit wees de Westerse wet, gebaseerd op de zogenaamde seksloosheid van de kleuter af, en knoopte aan bij de joodse wet en de joodse cultuur die seks met kinderen vanaf 3 jaar legitimeert. In de Islamitische wet wordt de leeftijdsgrens op 9 jaar gesteld. Echter, zowel in de joods- als in de islamitische wet, hoe progressief ook ten opzichte van de achterlijke Westerse visie op seksualiteit, wordt de seksualiteit van de mens vanaf de geboorte miskend en zelfs gecriminaliseerd. Zo niet in Afrika.

In de hysterische houding in de Westerse cultuur tegen kinderseks vanaf het derde jaar kan men anti-semitisme herkennen. De Talmud verklaart seks met een driejarig meisje als legaal en is daarmee ver vooruit op de reactionaire denkwijze in de Westerse rechtstelsels. Het is dan ook niet onjuist anti-pedofilie gelijk te stellen met anti-semitisme, de reactionaire waanzin die in de 20ste eeuw heeft geleid tot ten minste zes miljoen doden in de vernietigingskampen van de Westerse ‘beschaving’.

Afrika neemt in de bevrijding van het kind het voortouw met het actief aangaan van seksuele betrekking met kinderen vrijwel direct na de geboorte. In Afrika weet het gewone volk van de seksualiteit van het kind, iets wat Sigmund Freud pas begin twintigste eeuw het hardhoofdige Westen kon aanleren. Dit progressieve seksueel handelen en denken wordt gecombineerd met een herontdekking van de Afrikaanse geneeskunde, sinds jaar en dag onderdrukt door de Westerse geneeskunde, welke werd gepropageerd en opgedrongen door het apartheidsregime.

Door seks te hebben met een maagd kan men, volgens traditionele Afrikaanse geneeswijze, AIDS genezen. Zo leert de Afrikaanse geneeskunde. Een groep mannen had seks met een 9 maanden oud kind, een maagd, het Westen en de verwesterste Zuid-Afrikaanse elite veroordeelt deze relatie en gaat de mannen zelfs strafrechtelijk vervolgen. Er is dus nog een lange weg te gaan voor bevrijding van de seksualiteit van ook het jongste kind, en de mogelijkheden van traditionele Afrikaanse geneeswijzen, de geest van kleinburgelijke benepenheid van het zogenaamde superieure Westen zal verslaan. De auteurs voegen in ieder geval de daad bij het woord.

Dr. Bob Smalheim is emiritus kinderarts en ere-voorzitter van de Wetenschappelijke Raad voor Kleuteronderwijs



dat iemand durft te beweren dat kinderverkrachting een bevrijding is van het kind en dat als je er tegen bent dan je een racist ben !!!
china 
jan - 02.04.2006 13:28

De SP is ook immers een Maoïstische partij! Ze weten goed wat censuur is en hoe het te gebruiken.
IP 
Alex - 02.04.2006 15:48

Sowieso een beetje raar bericht. Ze zijn een beetje in de veronderstelling dat een IP adres een vast adres altijd is voor iedereen.

Ik denk niet dat de SP uit is op censuur. Dat is een beetje een gedachtesprong die te ver gaat. Maar ik denk dat je als politieke partij beter een overlegorgaan kan starten waarin zowel politiek als grote providers etc zitten om samen over deze onderwerpen na te denken en hoe ze gezamelijk aan te pakken zijn.
weg met pedofielen 
Anti pedofiel - 05.04.2006 20:12

Herman Meijer, voorzitter van GroenLinks: ''Wat mij overigens nog wel opvalt is dat de situatie voor pedoseksuelen in de afgelopen vijftien jaar alleen maar verslechterd is. Voor een deel is dat merkwaardig genoeg de keerzijde van de homo-emancipatie. Het werd altijd zo gepresenteerd van 'homo's doen het alleen met elkaar en volwassenen en zeker niet met kinderen'. Nogal wat emancipatoren hebben dat zo voorgesteld, omdat dat nu eenmaal eerder geaccepteerd wordt. Ik heb dat altijd wat vals gevonden. Ik kan ook wel op een knaapje vallen. Men gaat ervan uit dat je met een kind geen erotische verhouding kan hebben, zonder het te benadelen. Kinderen zouden minder verstandig zijn en niet goed duidelijk kunnen maken wat ze wel of niet willen. Onzin. Alle leeftijdsgrenzen moeten gewoon uit de zedelijkheidswetgeving worden geschrapt. Als er geweld wordt gebruikt dan is dat gewoon geweld of misbruik en dan zijn weer genoeg andere wetten om daar iets tegen te doen.'' [...] Ongetwijfeld zal er een aantal zijn dat het nogal griezelig vindt. Daarom wil ik dit punt ook niet aanvoeren op mijn lijstje van 'strijdpunten' waarmee ik mij in de strijd om het lijsttrekkerschap wil gooien. Ik wil hier eerst een brede discussie over aangaan.''

Artikel: De 'blijde boodschap' van Groen Links'er Herman Meijer, door Peter van der Vorst; Gay Krant; 24 juli 1993

*kuch*

Word eens tijd dat men wat doet tegen die pedos
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.