Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
tsja... 
AaM - 06.10.2006 07:58

Ja Poul,

Soms is er strijd ergens voor nodig en op dat moment zijn er alleen verliezers, vooral onder de mensen waar het om gaat.
Dan is het nog maar te hopen dat dogmatici niet al te grote invloed in het gebeuren krijgen. Prachtig al die communisen, marxisten, anarchisten en noem het maar op er tussen; dat meen ik echt. Maar erg veel scholing hebben ze daar meestal niet gehad, behalve aan een soort van ideologische godsdienstwaan leiden. Die goedbedoelende mensen kunnen soms meer kapot maken, dan opbouwen.
Zover is het nog lang niet. Eerst is er de PAN, dan is er de PRI, dan de PRD (of boven de PRI in de toekomst) en dan de social orgs cq (meer) linkse activistische groepen. En over de socialistische PRD heeft het bedrijfsleven in het verleden weinig te klagen gehad.

Ik hoorde vandaag van een bijeenkomst bij "daylight saving time", oftewel "neo-liberal time". Nota bene gestudeerde mensen die een vuiniscultuur gaan napraten ipv educatie.
Er is maar een tijd en dat is de tijd per defintie in het land waar je woont. Punt uit. Bovendien is er een goede economische reden voor die daylight saving time. Naarmate je zuidelijker komt steeds minder (evenaar), maar het voordeel blijft geen tijdverschil met de USA ivm zaken. Nu snap ik het verband met Neo Liberalen, Neo Cons, Neo Nazis en dergelijke onzin niet. En het Zuiden is door deze vuilniscultuur ontregelt. Je maakt een afspraak om 2 uur. Je weet niet welke tijd ze bedoelen. Ook al heb je het gevraagd om te bevestigen, ze zeggen altijd "Si", maar dat betekent helemaal niet dat ze je bevestigen, alleen dat ze je hebben horen praten. Dus moet je er voor 1 uur zijn, tot mogelijk 4 uur. Want het kan een uur eerder of later zijn. En dan komen ze veelal nog een uur te laat. Dus ben je vaak 3 uur aan het wachten en minstens de helft van de tijd komt er helemaal niemand opdagen.
Zo maken ze de economie kapot.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.