Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Mag 010-logo weg? 
een échte voetbalfan - 17.03.2007 19:09




Mag dat '010' logo weg? Zeker nu het geslecteerd helemaal bovanaan de site staat. Ik word er totaal niet goed van. Bovendien is het nog in het geheel niet duidelijk of 'Feyenoord fans tegen racisme' (bestaat dat eigenlijk nog wel?) iets met deze matpartij te maken hebben gehad.
Neo-nazi's zijn de tering geslagen in R'dam! 
Rotterdam 1908% anti neo-nazi's! - 17.03.2007 20:06

Feyenoord-aanhang heeft vanmiddag rake klappen uitgedeeld aan neo-nazi's.
Goeie zaak natuurlijk!

(Jammeren om zo'n logo, pffffff....)
Feyenoord tegen racisme, maak het waar! 
Enno - 18.03.2007 12:45

Er hangt rond Feyenoord toch een zweem van extreem-rechts.

Dit ook door de antisemitische uitingen (zoals spreekkoren) tegen de Ajacieden en de omarming van Feyenoord door de xenofobe Fortuynbeweging (denk maar aan die foto van Pim Fortuyn met een Feyenoord petje).

Dit lijkt me een goed begin voor de Feyenoorders om met die associatie af te rekenen. Misschien een idee voor de harde kern om openlijk een standpunt in te nemen tegen de verrechtsing van de samenleving en voor tolerantie en diversiteit en verder alle personen met rechts gedachtengoed uit de gelederen te weren en ook iedereen die zich schuldig maakt aan antisemitische uitlatingen.

Mooi logo 
Tissa - 17.03.2007 19:58

Mooi logo man, bovenaan deze pagina!
hh 
Barricade! - 17.03.2007 18:48

"hh" kan misschien ook duiden op Holland Hardcore?
ruzies onderling 
bob - 18.03.2007 14:03

op HH is op dit moment goed te lezen hoe de kleine hitlerman Kusters en de nationalisten op elkaar schelden.
Over de foto's 
nn - 17.03.2007 18:23

De site hh.com is van een advocatenfirma. Is de persoon die deze foto's heeft gepost afkomstig uit andere kringen en gebruikt deze Indymedia om een ruzie tussen rechts-extremisten te beslechten?
onzin 
bezorgd - 18.03.2007 12:53

Wat een onzin. Feyenoorders hebben al veel eerder laten zien dat extreemrechts in onze stad geen ruimte krijgt. Op het fabrieksterrein, een paar jaar geleden, werden die hufters ook al weggeslagen door SCF & FIIIR.

Zorgelijker vind ik dat extreemrechts in de vorm van de anti-pedolobby aansluiting zoekt bij de harde kern van Feyenoord
erik - 18.03.2007 12:30

Feyenoord fans bedankt! hou je stad nazi vrij!
na demo 
hans - 18.03.2007 13:35

als de feyenoords supporters zo anti fascisties zijn waarom zijn ze dan vaak zo vrouw onvriendelijk en homo onvriendelijk als de pest,
of is het weer alleen maar zo dat we anti fascist zijn als we tegen de uiterlijke vormen zijn en de fascistiese theorie maar niet bestrijden.

voor mij zal dan ook de zgn harde kern van feyenoord eerst maar eens inhoudelijk moeten bewijzen dat ze anti fascisties zijn voordat ik ze als bondgenoten zie.

ik vind het trouwens belagelijk dat het afa zelf niets heeft georganiseerd.

hans de kok
radikaal flikker
Hooligans 
Kick - 18.03.2007 15:32

Wees blij als antifa dat er mensen zijn die het tegen die nazi's opnemen. Zelf onderneemt de afa ook niks. Kijk maar naar de laatste 2 demo's van de NVU waar was de afa dan? Nergens te bekennen De laatste aktie van de afa was geloof ik in uitgeest en is niet zo goed afgelopen. Maar goed dat er hools zijn die zich niet zo makkelijk aftaaien als de linkse rakkers in uitgeest zodat die vuile skins ff op hun nummer konden worden gezet. Hooligans hebben niks met extreem rechts en extreem links maar zijn voetbal radicaal.
Feyenoord en Rotterdam 
Enno - 18.03.2007 13:13

Als de Feyenoordaanhang extreem-rechts geen ruimte laat in de stad hoe kon het dan gebeuren dat een extreemrechtse partij de grootste van de stad werd en er in de stad de afgelopen jaren ongestoord diverse extreem-rechtse manifestaties en demonstraties gehouden zijn?

Ik wil best geloven dat de Feyenoorders hun best doen maar het feit is dat Rotterdam de reputatie van de meest extreem rechtse stad in Nederland blijft houden. En zolang dat is past enige bescheidenheid wel.

En voetbaltheater of niet, leuzen als "Hamas alle joden aan het gas" zijn onacceptabel wat de intentie erachter ook is.

@ Hans 
bezorgd (harde kern sympathisant) - 18.03.2007 13:57

Niet zeiken Hans: Feyenoorders (lees: harde kern) hóéven helemaal niks te bewijzen naar de antifascistische beweging.
Dit is een extraatje voor Links, meer niet. Wees blij dát sommigen een standpunt innemen.
Maar ik vraag me wel af in hoeverre deze hoolies 'gestuurd' (getipt?) zouden zijn door Teijn en co. Het is bekend dat de NA een samenwerkingsverband heeft met SKN (Yvonne van Hertum, google deze heks en je zal schrikken), die op haar beurt weer samenwerkt met de harde kern van Feyenoord.


> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.