Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Cry me a river 
WillTRiker - 18.09.2007 10:09

Dat, hoe naief jullie ook zijn, ergens voor willen protesteren is jullie goed recht. Maar als er dan elementen onder jullie zijn die zich wederrechtelijk / met geweld toegang willen verschaffen tot een plek die ze zijn gesommeerd te verlaten en als dit dan voorkomen wordt / met geweld beantwoord wordt door de politie die niks anders dan doet wat ze geacht wordt te doen en om dan jezelf te profileren als slachtoffers van onderdrukking? Ik weet niet of ik medelijden moet hebben met zo'n slechte realiteitszin of kwaad moet worden ... waarschijnlijk allebei.

Nijdig ben ik in ieder geval zeker op de idiote met de slechte kopie van het V masker en haar verklaring in het AD. Ik heb het filmpje meermalen bekeken en het is zonneklaar ... madam stapt ZELF ALS EERSTE op de ME-er af en maakt daarbij een slaande beweging / beweging alsof ze de wapenstok van de ME-er wilde grijpen en de hond doet simpelweg waar hij voor opgeleid is. Hij verdedigt zijn baas. Einde discussie.

Als madame zich altijd afzijdig houdt van confrontatie zoekers had ze niet zo vooraan moeten blijven staan. De hond brak dus helemaal niet door de linies heen, madam zelf bleef staan en maakt toen een kapitale fout, maar als typisch symptoom van deze tijd is het nooit je eigen schuld dus klaag je maar iemand aan.

Hate mail mag verstuurd worden ... ik kan wel iets opbeurends in mijn mailbox gebruiken.

E-Mail: Gem_hadar@hotmail.com
Berichtgeving op rtvutrecht.nl 
nn - 15.09.2007 13:56

Bericht met wat foto's op de site van RTV-Utrecht:  http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/164407.
link naar nos journaal van die av. 
22 uur? - 16.09.2007 11:46

link naar nos journaal laat:
 http://player.omroep.nl/?serid=862
op AD nivo... 
hondsdol - 16.09.2007 13:23

Voor de liefhebbers van digitale drek:

 http://www.ad.nl/utrecht/oost/article1664763.ece?pageNavType=all#reactie

Had zelf nog niet ontdekt dat AD-lezers kennelijk niet onder doet aan geenstijl.nl...

Geen mens is illegaal - we're on the side of justice.
Meer info?  
iemand - 18.09.2007 22:00

Hoi, is er iemand die iets meer kan vertellen over hoe het geweld begon bij de poort? ik stond net iets verder achteraf en zag opeens wel dat er iemand gebeten was en erg gewond was en dat we moesten oppassen niet door paarden onder de voet gelopen te worden (ook erg gezellig voor de aanwezige kinderen) maar ben wel benieuwd hoe het zo kwam? ik kan me niet voorstellen dat dat meisje met masker en traliehek iets kan hebben gedaan dat deze reactie (ik heb de wond gezien ergens op internet) rechtvaardigt......


hekken knippen 
ik - 18.09.2007 22:33

weten jullie al dat mensen de nacht na de burgerinspectie zijn gaan hekken knippen daar !!!!!
wtf? 
nn - 20.09.2007 15:36

Oi! heftig filmpje.

What the hell gebeurd daar trouwes als het knuppelen begint? Die klojo trekt iemand naar zich toe dmv hond, om vervolgens flink te gaan knuppelen.
What the fuck?!?
van rtv utrecht 
nn - 15.09.2007 15:02

RTV bericht dat er een grimmige confrontatie met de ME is.
 http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/164407

De bestorming is begonnen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.