Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
antifascist 
.... - 27.10.2007 15:20

 http://www.home.nl/nieuws/binnenland/artikel/00333966

@home geeft bericht van de demonstratie
Geluidsdemo 
NN - 27.10.2007 16:27

Als de arreestanten vanavond nog vast zitten, komt er dan (vanuit AFA Arnhem) een geluidsdemo of iets?


- Iemand al iets gehoord mbt de arrestanten?
arrestanten 
nn n - 27.10.2007 14:29

Al nieuws over de gevolgen voor de arrestanten?
Al iets vrijgegeven mbt vrijlating en/of verdere concequenties voor de arrestanten?
Noodbevel was al dagen bekend 
Rick - 28.10.2007 14:53

NN, ik neem toch aan dat wanneer je deel gaat nemen aan de AFA-demo (waarvoor geen toestemming was verleend) je je vantevoren informeert over wat er mogelijk allemaal kan gebeuren op de dag van de demo. Al op 22 oktober maakte de gemeente Arnhem het noodbevel bekend via een eigen persbericht. De Gelderlander berichtte er o.a. op de 27e over. Gewoon een kwestie van je goed informeren dus. Iedereen had dus van het noodbevel moeten weten, in ieder geval de AFA....
revleft 
nn - 18.11.2007 21:16

hm...
ik kom liever niet op een communisten forum, helaas, zou graag praten over deze zaak en demonstreren tegen fascisten in het algemeen
Bericht op TV Gelderland 
NN - 27.10.2007 14:53

Aanhoudingen bij demonstratie NVU

ARNHEM - De politie heeft rond de demonstratie van de Nederlandse Volks-Unie (NVU) in Arnhem ongeveer 35 aanhoudingen verricht.

Het zou vooral gaan om aanhangers van de linkse actiegroep AFA. Twintig van hen zijn opgepakt, omdat ze het samenscholingsverbod overtraden. Één verdachte werd aangehouden, omdat hij een wapen bij zich had. De demonstratie zelf is rustig verlopen.

De NVU ging in de Burgemeesterswijk de straat op om te betogen voor invoering van de doodstaf voor moordende pedofielen en kinderverkrachters.
anti repressie domo? 
AFA Den Haag - 27.10.2007 15:36

Komt er nog een demo tegen de repressie van vandaag?


Website: http://afadenhaag.antifa.net
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.