Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
censuur op Indymedia? 
WildHogs - 09.03.2008 12:07

Inderdaad wel sneu dat jullie als zogenaamd "vrij" platform censuur toepassen en termen als "houd je mond" gebruiken.. Hieruit mag ik weer eens de conclusie trekken dat radicaal links geen haar beter is als radicaal rechts. Jammer hoor.

En schrap alsjeblieft het woord geitewollensokkenwoord "orgaan" uit jullie sitebeschrijving, dat kan ECHT niet meer hoor..
de uitspraak 
nn - 08.03.2008 21:56

eigen schuld dikke bult.

Website: http://www.dumpert.nl/mediabase/44299/d0728e22/en_we_hebben_een_uitspraak.html
 
spelletje 
boonje komt om zijn loontje - 08.03.2008 22:19

streak de veager

Website: http://www.geenstijl.nl/archives/images/StreakTheVeager.swf
 
def - 09.03.2008 10:42

onZin reacties, remove...

als je zelf niets doet om het beter te maken hier houd dan je mond dicht.
censuur op indymedia ? 
Sjoerd - 09.03.2008 11:19

"onZin reacties, remove...

als je zelf niets doet om het beter te maken hier houd dan je mond dicht."

Wel, een (beperkt, dat is waar) aantal aanvullingen hierboven is wel degelijk inhoudelijk, ook al is het niet het soort reactie wat jij blijkbaar wilt horen. Om dan maar gelijk om de censor te gaan roepen...

en wat bedoel je met "het" in "het beter te maken" ?


Vegan Streaker bijt in het stof 
Robert - 09.03.2008 09:05

Peter Janssen. aka "Vegan Streaker" en Paul de Leeuw zijn van te voren overeengekomen zich te houden aan de uitspraak van de Rijdende Rechter. Ze hebben hier zelfs voor getekend. Toch heeft Janssen moeite zich erbij neer te leggen. "Ik vind toch dat ik gelijk heb".
Hoe kinderachtig. In de Volkskrant is al gesuggereerd dat Janssen autistisch is en daar lijkt het wel op.

Wat mij opvalt is dat in al de publiciteit die na de aktie in het programma van de Leeuw is ontstaan er geen enkele aandacht was voor het vlees vs geen vlees debat. De Vegan Streaker heeft zelfs niet eens geprobeerd dit ter sprake te brengen. Het enige waar het over ging was de Vegan Streaker zelf en zijn kapotgescheurde slip. Het is gewoon een aandachtshoer, zoals wel meer aktievoerders.

E-Mail: peter_atleet@zonnet.nl
Website: http://www.peterjanssen.nl/
 
Vegan Streaker bijt tweede keer in het stof 
Wim - 09.03.2008 14:26

Peter Janssen uit Vught, aka "Vegan Streaker" en Paul de Leeuw zijn van te voren overeengekomen zich te houden aan de uitspraak van de Rijdende Rechter. Ze hebben hier zelfs voor getekend. Toch heeft Janssen moeite zich erbij neer te leggen. "Ik vind toch dat ik gelijk heb".
Hoe kinderachtig. In een interview uit 2004 heeft Janssen gezegd dat hij "licht autistisch" is en daar lijkt het wel op.

zie ook : http://www.volkskrant.nl/binnenland/article509682.ece/Vegan_streaker_wil_excuses_Paul_de_Leeuw

Wat mij opvalt is dat in al de publiciteit die na de aktie in het programma van de Leeuw is ontstaan er geen enkele aandacht was voor het vlees vs geen vlees debat. De Vegan Streaker heeft zelfs niet eens geprobeerd dit ter sprake te brengen. Het enige waar het over ging was Mr. Vegan Streaker himself en zijn kapotgescheurde slip. Het is gewoon een aandachtshoer, zoals wel meer aktievoerders.



E-Mail: peter_atleet@zonnet.nl
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.