Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Legal, illegal, scheissegal!!! 
Autonoom - 13.03.2008 12:45

Wat een gezeur over legaal/illegaal( zeker met zo'n heftig plaatje erbij) Je hebt gewoon altijd recht op demonstratie en geen toestemming nodig van wie dan ook. De ordedienst van NBK is dan ook een aanfluiting. Laat de Staat zijn eigen troep opruimen. Waarom is een radikaal blok nodig? Omdat alle politieke partijen een racistisch beleid voor staan en niet alleen Wilders en Verdonk. Paars is er mee begonnen en de rest maakt het nu af. De een troeft de ander af in nog meer racistisch gezeik.
Dagen van Wilders lijken geteld. 
Rita - 13.03.2008 19:01

Het heeft enige tijd geduurd, maar het Wilders-bashen is dan eindelijk in alle hevigheid losgebarsten. De wijze waarop de overheid en media er voor gezorgd hebben dat een nog niet bestaand koranfilmpje en diens producent wereldwijd tot controverses heeft geleid, spreekt boekdelen. Het is menens: weg met die enge man!

Website: http://www.ravagedigitaal.org/index.htm?2008/wilders13maart/artikel.php~mainFrame
 
nn 
nn - 13.03.2008 12:16

no offense, maar wat is dan de (inhoudelijke) aanvulling? De NBK manifesatie is toch ook tegen de door deze (onbekende) groep genoemde vormen van discriminatie? Is er verder een vergunning voor de tocht? Zonee, is er een advo e.d. beschikbaar?
Geen aansluiting! 
bert - 13.03.2008 12:50

Goeie actie! Had toch al geen zin om naar die poppenkast op de Dam toe te gaan (vlaggetjesdag ten faveure van zittende kabinet). Ben het er alleen niet mee eens dat we ons daarbij aansluiten. Ik distantieer me namelijk van NBK. (lees: IS, SP en SAP bolwerk) Kunnen we de demo niet opheffen voordat we de Dam hebben bereikt?
Jammer 
Autonoom - 14.03.2008 07:22

Jammer, dat Ravage-digitaal nou juist onder dit stukje een kritische noot zet. De NKB-demo is kortzichtig en richt zich op de PVV, terwijl het radicale blok/optocht zich nou juist wil richten op het sterke toenemende racisme all over Nederland.

Wilders is een goede bliksemafleider voor de regering en NBK maakt daar dankbaar gebruik.

Er moet radicaal verzet zijn tegen alle vormen van discriminatie en racisme door alle geloven, opvattingen, ideologiën, etc.

Fuck the State, fuck religion, viva Anarchia!
demo 
nn - 13.03.2008 12:23




is de demo legaal zo ja zijn wij er bij
tegen racisme - bewust en onbewust 
nanna - 13.03.2008 14:16

Yeah! En ook het alledagse racisme tegen "buitenlanders" die het nooit goed kunnen doen. Je spreekt nederlands en krijg constant te horen 'waar kom je eigenlijk vandan?' Of je spreekt je eigen taal en wordt constant gevragd waarom je geen nerderlands (haha) spreekt.
Racisme kan op zoveel manieren gebeuren en kan zowel opzettelijk zijn als (bijna) onbewust.
Wij moeten wakker blijven - niet alleen om racisme te stoppen zodra het opduikt, maar ook om bewust te zijn over hoe ons opmerkingen over kunnen komen.


aanvulling 
nn - 14.03.2008 07:52

@Autonoom: volgens mij heeft niet Ravage maar Rita deze kritische noot gepost.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.