Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
semi-politiek correcte azijnpissers 
Sjaak Vrugt - 18.05.2008 20:57

pfff, net als op Ravage weer de nodige semi-politiek correcte reacties als zouden de cartoons niet deugen. Sjezus zeg, het zijn cartoons..! Net als die van Willem (Holtrop) *), Joep Bertrams en noem ze allemaal maar op. Als je er de humor niet van kunt inzien ben je een behoorlijk verzuurd type volgens mij. Waar het om gaat, is dat dit gristenfundiekabinet de eerste is in fucking 40 jaar die deze achterlijke censuur pleegt. Driewerf bah! Gatver, wat 'n viespeuk, die Hirsch B.
Jammer dat Nekschot de tekeningen eigener beweging verwijderd heeft. Beetje slapjes. Maar nou ja, niet aan mij om daarover te oordelen; het was sterker geweest als hij ze had laten staan, iig.
*) tip: laatste uitzending van "Het uur van de Wolf" over Willem. Aanrader.

E-Mail: sjaakvrugt@gmail.com
niks 'twee maten' 
nomen nescio - 17.05.2008 20:47

@Maatje: Mosheb meldde zich vrijwillig op het politiebureau, waarna hij werd aangehouden. Dit vanwege het bedreigen van Wilders in zijn rapteksten. Voor zover bekend maakt Nekschot zich niet schuldig aan dreigementen. Er wordt in deze dus niet met twee maten gemeten.
raar 
Chaoss - 18.05.2008 17:58

Sinds wanneer moeten we solidair zijn met iemand die willens en wetens discrimineert?
meten met twee maten 
maatje - 17.05.2008 19:58

wat een selectieve verontwaardiging, enige tijd geleden werd een Marokkaanse rapper opgepakt en daar hoorde je bijna niemand over! Mosheb heette die geloof ik.

verschil tussen Nekshot en de rapper; de rapper deed zijn ding openlijk en onder zijn eigen naam, nekschot werkt al jaren onder grote geheimhouding betreffend zijn identiteit.



> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.