Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
2 foto van onder 
nnDB - 16.06.2008 13:30

als onze stylist even naar de 2e foto van onderen had gekeken, had ie gezien dat er ook gewoon mensen in vrolijke kleren liepen. daarbij: je gaat je toch niet anders voordoen dan in het dagelijks leven als je naar een actie gaat? dit zou inhouden dat als ik daar geweest was dat ik ook in het zwart was geweest...
Lekker op de foto 
NN - 16.06.2008 12:13

Misschien wil De axiecouturier even na denken voor dat hij wat zegt. Ik was bij deze actie en ik heb ook met gezichtbedekking gelopen. Omdat er namelijk door de politie foto's werden genomen van de activisten, en ik hoef niet zo nodig een aanvulling op mijn RID-dossier!!
kwaliteit foto's 
nn - 16.06.2008 09:37

hmm.. kwaliteit is niet zo denderend zie ik..
jammer
kleding. 
defiance - 16.06.2008 14:36

Ik vind de opmerking over de outfits ook enigzins nutteloos. Als je zelf daar niet voor bent dan kun je miscshien zelf rond gaan lopen in een fleurig bloemenjurje, maar gezichtsbedekking heeft veelal te maken met het beschermen van jezelf tegen staatrepressie. Iets wat iedereen zelf moet weten.

Overigens is zwart ook gewoon mooi, iets waar zelfs de kampbepaarders van het detentiecentrum het mee eens zijn.

Samen zij aan zij strijden tegen het systeem.
Mooie foto's lelijke uniformen 
De axiecouturier - 16.06.2008 11:19

Fantastische actie maar de fotoś bewijzen volgens mij toch wel dat er nog heel wat aan de presentatie te verbeteren valt. Helemaal in het zwart gekleed, alleen de ogen zichtbaar... 't Is dat de activist op bovenstaande foto een megafoon in handen heeft in plaats van een schild anders was er in outfit nauwelijks verschil te zien.

't Is een actie verdorie, geen crematie! Laat die zwarte bivak-ongein toch aan de bewaking over!

Een kleurig outfit (in het geval van acties in bosrijke omgeving wellicht tijdelijk omhuld door iets groens) is dan toch wat vriendelijker


"Ik kan nix - Ik weet nix - I heb een uniform"
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.