Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zaterdag, zomaar een avond in Vrankrijk? 
. - 13.11.2008 20:27

Een avond in een huis waar nu helaas veel onduidelijk is?

O.K., dit is niet het ideale medium om je ongenoegen, zachtjes uitgedrukt, te uiten ivm met vele 'tegenpartijen'. Misschien wel onverstandig, maar ik ben echt niet de enige die zo langzamerhand, misschien wel laat, erg kwaad worden. Temeer omdat degenen die al veel eerder dat afschuwelijke gebeuren aan de kaak stelden nu voor alles en nog wat worden uitgemaakt. Het gaat mijn petje te boven dat er een avond georganiseerd wordt, met uitstekende bedoelingen, met een anarchistisch thema, in een pand waar, of voor, onlangs 2 mensen afschuwelijk in elkaar geslagen zijn. Anarchisme betekent op z'n minst anti-onverdraagzaamheid toch?
Vreemd, vooral voor de buitenwereld, die ik nu mogelijkerwijs benader, dat Vrankrijk nog steeds niet duidelijk afstand neemt van dat schandalige ín-elkaar-slaan, met die hele trieste gevolgen.
Merkwaardig ook, dat even dicht zijn (zeer terecht!) en dan weer geruisloos (een beetje)open zonder te vertellen hoe verder met dat absurde geweld wordt omgegaan, of heb ik dat gemist?
Ik heb echt een probleem, als ik zaterdag misschien toch wil komen, kom ik dan eventueel ook die 'geweldenaren' tegen?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.