Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
droevig? 
nasiri - 05.12.2008 07:40


Als je al meer dan tien jaar lang uitzichtloos in een AZC leeft en elke dag weer wakker word met de angst of ze je vandaag niet terugsturen naar een oorlogsgebied. En als je elke dag op een brute manier gescheiden kan worden van je vrouw en kinderen. Dan is het niet zo moeilijk om droevig te kijken.


droevig 
Lezer - 04.12.2008 16:28

Allemaal even droevig kijken, er gaat een foto gemaakt worden.

Re: de pot verwijt de ketel 
narges - 03.02.2009 15:46

beste overlevende,

de mijnen zijn allemaal door extremistische moslims als jou vader geplaatst. de mensen op deze plein hebben daar niets mee te maken. deze mensen zijn slachtoffers van die extremisten. deze mensen waren allemaal leraren en intelectuelen die vochten voor vrijheid voor allen en gelijkheid van man en vrouw. ga AUB ergens anders je onzin uitkramen. ga eerst maar eens de geschiedenis van Afghanistan bestuderen.
Wat doe jij op een forum als deze? mensen zwart maken? heb je geen leven ofzo? die vuile extremistsiche moslims hebben alles in Afghansiatn naar de gort geholpen en nu doen ze uitspraken over de helden van Afghanistan? KOM OP zeg!

hou je mond aub!!!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.