Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Nounou 
Valsebingo - 22.12.2008 18:37

"Activisten in Moskou hadden wodka over en trakteerden de Griekse ambassade op een molotov cocktail"

Het wordt hier gebracht alsof het komisch is om een pand met mensen erin in de fik te zetten.
Het in gevaar brengen van mensen die nota bene helemaal niet rechtstreeks betrokken zijn met de gebeurtenissen in Griekenland, anders dan dat zij hun land vertegenwoordigen in het buitenland, kan natuurlijk nooit goedgepraat worden.
Als je zo graag wilt rellen dat je er anderen, onschuldigen bij wilt betrekken en zelfs in levensgevaar wilt brengen, dan ben je geen haar beter dan die agent die die jongen neerschoot.
Misschien nog wel slechter, maar dat kan ik niet beoordelen. Ik was er niet bij en ga niet zomaar af op wat anderen roepen. Heb ook het verhaal van de agent niet gehoord.

Als Indymedia zichzelf serieus neemt, zouden opmerkingen zoals ik ze hier citeer natuurlijk gewoon verwijderd moeten worden.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.