Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
hahahahha 
puk - 28.02.2009 15:40

Zoooooo jaren 80 deze verklaring.
Beetje blijven steken in de tijd jongens en meisjes, of is dit de wederopstanding van RaRa.
ja maar 
dan is.. - 25.02.2009 18:29

Maaar dan is toch geen enkele rechter in staat uitspraak te doen? Dus waarom liet de rechter toe zich te verschonen?
goede zet 
nn - 25.02.2009 19:47

Tja, dat iedere politierechter onbevoegd is lijkt me volgens de beredenatie hierboven inderdaad logisch! Het wrakingsproces is iets waar een politierechter niet zomaar omheen kan, hij zou zichzelf kunnen verschonen van de zaak of hij wordt zoals hierboven gewraakt. Als dat laatste gebeurd dan zal een wrakingscommissie moeten oordelen of er spraken is van bv vooringenomenheid. dit is dan dus iets anders dan wanneer de rechter zichzelf van de zaak houdt...

hoe dan ook vind ik het een mooi pleidooi en ben benieuwd naar het vervolg! Dat meer mensen zich zo inzetten voor een betere wereld!
Ideologie en staat 
autonoom - 25.02.2009 23:47

Iedere staat is gebaseerd op een ideologie, deze ideologie is er vaak een van de machts elite en de zwijgende meerderheid. Aan de andere kant heb je zij die durven te twijfelen en deze grondslagen blootleggen, als slechts een van de opties. Echter wel een die tot concrete aantasting van het waardig bestaansrecht van het leven en alle levende wezens leidt.

Geen rechtgeaarde jurist die om deze argumentatie heen kan.

Mooi werk, mijn complimenten.
En veel inspiratie toegewenst.

Just cause, Just struggle, Just world.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.