Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
- - 22.03.2009 21:11

Ik plaatste de bovenste foto. De bedoeling is juist om beide partijen te confronteren met waar geweld toe leidt.
nazis winnen nooit 
- - 22.03.2009 16:48




Nazis winnen nooit - Laat je niet intimideren
re-re 
nn - 23.03.2009 15:53

Cursusje begrijpend schrijven misschien iets voor je?
Blijft onbegrijpelijk dat communisten hun verderfelijke propaganda op vrije sites als Indymedia moegen blijven spuien.
Whats next? Artikelen van B&H op Indymedia?
Vroeger wist men wel raad met nazis 
Felix Dzjerzinski - 22.03.2009 19:23




Neem een voorbeeld aan de Tsjeka, GPOe en NKVD..

NAZI YOU CAN CRY BUT WE ARE THE ONES WHO MAKE YOU CRY!
Neutraliteit..... 
Robbert - 22.03.2009 15:22

Laat nn ook zo eerlijk zijn om te vermelden wat er staat bij de door hem genoemde link: 'De neutraliteit van dit artikel wordt betwist.'


re: nn 
-- - 23.03.2009 15:12

Altijd leuk de fascisten en kapitalisten na te praten, niet waar NN? Maakt niet uit of ze waar zijn of gaat om de strijd nu.
re nn 
-- - 23.03.2009 19:19

Als jij je zo erg tegen dit artikel opstelt kies je dus de kant van de fascisten. Maakt niet uit of het direct is of indirect. Je doet de zelfde schade. Constante oppositie naar krachtige acties en initiatieven van communisten en andere antifascisten om te proberen eindelijk een einde te maken aan het misbruik van fascisten kunnen maken van de vrijheid van meningsuiting.

Je bent een misselijk figuurtje nn. Je verraad niet enkel de nagedachtenis van die vele dappere communisten en andere antifascisten die hun leven gaven in de tweede wereld oorlog, maar je bent ook een klasseverrader doordat je enkel erop uit bent om te verdelen.
nn 
Communist - 22.03.2009 15:26

NN, hoe durf jij zo'n onjuiste en walgelijke vergelijking te maken tussen het barbarisme van het fascisme en de grootste kracht ooit die er tegen gevochten heeft. Als er verzet kwam tegen fascisme, dan was die in bijna altijd in alle gevallen en in meest succesvolle mate vanuit Communisten. Communisten over de gehele wereld stonden gaven hun leven voor het beetje vrijheid wat wij nu hebben.

Donderop en ga wat beters met de leven doen dan enkel idiote vergelijkingen maken.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.