Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
Zak met stenen 
NN - 10.04.2009 02:01

Er gaan op rechts-extremistische webstekken geruchten rond dat de knaap die is opgepakt een tas vol met stenen bij zich had. Is dat niet een beetje zwaar?

Waarschijnlijker is het dat deze jongen een grote zak met wiet bij zich had. Of zijn prive collectie Donald Ducks... Wie zal het zeggen?
Links geweld tegen nationalisten. 
ratje - 10.04.2009 10:25

KATWIJK, 10 APR 09 Linkse actievoerders hebben dinsdagavond met geweld aan einde gemaakt aan een circusactie van de nationalistische groepering 'Met de Dieren tegen de Beesten'. Hierbij raakte een van de nationalisten gewond.

Website: http://www.ravagedigitaal.org/index.htm?2009nieuws/april/15/nws.php~mainFrame
 
Nazi's weer relatief positief uit de verf... 
nn - 11.04.2009 07:25

Dankzij AFA.

Wat een zielige en nutteloze actie weer.

Respect voor Dieren doet er nuttig aan om eigen acties te houden vóór de dieren waarin men tegelijkertijd ook mensen rustig kan informeren over de ware aard van de MTDB 'activisten' en hun agenda.

Zo krijg je de mensen op één hand, voor zover de bevolking sowieso al niet in grote getalen tegen dit soort nazi's is. Met dit soort acties bereik je het tegengestelde. Nazi Mudde krijgt de kans zich te profileren als 'nette' vent die echt voor de stemloze dieren opkomt, de AFA daarentegen staat weer in de hoek als extreemlinks tuig.

Een deel van dit soort AFA sneuneuzen liet ook al mee tijdens een demonstratie tegen het BPRC in Rijswijk afgelopen jaar, toen omdat ze het rellen met de politie belangrijker vonden dan de dieren. Je ziet dat soort figuren nooit als het om dieren gaat, totdat er een grote demo is waarin men hoopt te kunnen rellen.

Hopelijk gaat het RvD het er vanavond in Leiden niet weer (primair) om het opzoeken van de gewelddadige confrontatie...

Garend aan die wurft 
NN - 10.04.2009 09:58

Ik blijf er bij, dit soort axies schaadt AFA alleen maar. De publieke opninie keert zich tegen ons. Helaas 1-0 voor de nazies
haha 
nazis - 10.04.2009 09:28

ff nazi troll posten verwijderen aub.
owja en nazi's zet je geluid op je pc ff aan dan snap je het wat beter.
What did the Romans ever do for us? 
JPF - 23.04.2009 16:56

Twee dierenrechtengroepen die elkaar voor een circus in de haren vliegen.
Waarom moet ik toch steeds denken aan de confrontatie tussen het Judean Peoples Front en het People Front of Judea?
De waarheid 
Orakel - 09.04.2009 20:29

Binnenkort een filmpje met de waarheid. Dus dat er niet gestopt werd toen er iemand KO op de grond lag maar omdat er twee agentjes aankwamen.
Actie verslag? 
NN - 11.04.2009 22:31

Komt er nog een actie verslag van de respect voor dieren demo?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.