Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
filmpje 
filmpje - 06.05.2009 11:52

 http://www.youtube.com/watch?v=fogngOGrOMs

Joke preken voor eigen parochie is een ding maar in discussie gaan met " gewone mensen " zoals ze door types uit kraak kringen worden genoemd iets totaal anders.
merkwaardige posting 
Joke - 06.05.2009 16:53

@ AFA den haag: Geweldige actie!

@ filmpje: Preken voor eigen parochie? Dat is precies waarom 'Bevrijdingsdag!' ook via mail is verspreid, en op meer plaatsen is gepubliceerd dan alleen Indymedia, want alleen Indymedia, dat zou inderdaad te beperkt zijn...

Ik heb het filmpje bekeken. Je zegt: "in discussie gaan met "gewone mensen" zoals ze door types uit kraak kringen worden genoemd iets totaal anders."
Ik begrijp deze opmerking in dit verband niet en wat types uit kraak kringen er mee te maken hebben is ook een slag in de lucht. Hoe het ook zij, sloeg dit op het filmpje?

Want ik zie de makers van het filmpje namelijk alleen 2 mensen aanspreken die achter de stand van Amnesty staan. Is dit de discussie met "gewone mensen" (zoals... enz.) die je bedoelt? Ik verwachtte iets anders.

En: Was het niet beter geweest om dit filmpje als aparte posting op Indymedia te zetten? Waarom de aandacht er op vestigen door het als aanvulling te plaatsen onder een ander stuk dat je noemt 'preken voor eigen parochie'?



E-Mail: info@jokekaviaar.nl
Website: http://www.jokekaviaar.nl
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.