Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
@nn - 08.11.2009 09:52 
voorposters - 08.11.2009 18:46

Ze demonstreerden juist tegen uitgeprocedeerde asielzoekers, op hun spandoek stond "illegaal = crimineel." Zo zie je maar weer hoe die neo-nazi's altijd een natrap verzorgen bij mensen die toch al niks hebben.
Wat raar! Die 2 dwaze gasten 
nn - 08.11.2009 09:52

Wat raar dat er wordt gezegd dat het 2 voorposters zijn. Ik vraag me af: is voorpost juist niet tegen immigranten. Is voorpost juist niet rascistisch en fascistisch. Ik vind het heel vreemd dat ze zijn opkomen dagen tijdens een demo van jullie(organisator) terwijl ze weten dat er een kans bestaat dat ze afa tegenkomen..hmm? Of was dat juist de bedoeling om een confrontatie uit te lokken(agent-provocateur misschien?
Maar wel een hulde voor de mensen die er juist wel voor de uitgeprocedeerden zijn en nog steeds aan denken.

strijdbare groeten voor diegene die strijden in hun leven brengen om zwakkeren en onderdrukkende te hulp schieten.

No Nation No Borders Stop Deportations

> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.