Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
pfff 
jep - 18.12.2009 10:29

De enige trol hier, is de debiel die dit extreemrechtse propaganda weet te noemen. Met je IP-ban.
.. 
nn - 18.12.2009 19:38

...je kunt ze scramblen, als je dat goed doet is niet te herleiden welk IP adres het is maar je kunt dan wel bepaalde trollen weren.
Nadeel is dan dat je van tenminste een deel van de indy bezoekers in een bepaalde periode posts aan elkaar te linken zijn. Dus je weet niet van wie een post is maar wel welke posts door dezelfde persoon zijn gepost.

Geen IP ban 
NN - 18.12.2009 14:28

Indymedia doet niet aan IP bans omdat Indymedia geen IP adressen opslaat. 5 jaar geleden plaatste een rechtse trol een onleuke doodsbedreiging aan Wilders, toen is de politie langsgeweest om de server logs raad te plegen, maar helaas voor de smeris worden die niet bijgehouden. Dus IP bans gaan ook niet lukken.
Ravage de tering 
NN - 18.12.2009 12:07

Hé Jep,

Niet zo bijdehand doen joh. Dit artikel uit Ravage is natuurlijk niet extreem-rechts. Er wordt alleen geconstateerd dat Ravage op de eigen website ook extreem-rechtse propaganda publiceert en zelf ook ranzige anti-linkse dingen schrijft. Het webzine moet dan ook geweerd worden, hoe jammer dat ook is van de aardige artikelen die nog steeds op Ravage te vinden zijn.

kappen 
antifa - 18.12.2009 08:20

Is 'NN' soms rene danen? Kap deze onzin toch rene! (of verkas)
Veel meer 
Jep - 18.12.2009 12:30

Er wordt veel meer geconstateerd. Er wordt bijvoorbeeld geïnsinueerd dat het over een pro-wilders/neo-nazi artikel gaat en ironisch genoeg, dat Alex een 'provocerende trol' is.
En misschien is het nieuws voor je, maar kritiek op linkse zaken is niet per definitie 'ranzig anti-links'. Wie weet zet het je aan tot nadenken. Of moet dat ook 'geweerd worden'?
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.