Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
retorische vraag 
e. - 01.01.2010 16:09

zou het soms toeval zijn dat lieden die oproepen dit bericht van Ravage over een verloren juridische procedure n.a.v. een inval, en alle andere kopij, niets op hebben met persvrijheid en vrijheid van meningsuiting?
tja 
nn - 31.12.2009 16:47

Ravage in de titel, hè. Dan zit het al gauw vol met 'nazi'-schreeuwende kleuters. En alweer zonder ook maar enige aanleiding. Ik hou het op een groepje trolls.
AIVD 
Oi - 01.01.2010 15:09

Mensen die zomaar roepen dat criticasters van Alex AIVD'ers of trollen zijn, diskwalificeren zichzelf compleet. Ik ga toch ook niet roepen dat iedereen die het voor Alex opneemt een extreem-rechtse idioot is.

Alleen een blinde ziet niet dat Alex er de laatste jaren een zooitje van maakt en extreem-rechts op z'n minst kritiekloos benaderd en alle ruimte geeft. Daarbij opgeteld dat Ravage volksophitsers als Fortuyn en Wilders ophemelt als verzetstrijders tegen de door Alex gehate PvdA, en we kunnen stellen dat Alex niets meer op Indymedia te zoeken heeft.
Beterschap gewenst in 2010 
eveline - 31.12.2009 23:41

als ik dit soort reacties lees, denk ik ook wel eens dat Indymedia zichzelf beter kan opheffen. Bezoeken enkel tokkies, frusto's, stalinisten, malloten, fasjo's, analfabeten, engerds, haterds, idioten, dronkenlappen, fundies, intriganten, macho's, infiltranten, etc. deze website om hun drollen achter te laten? Werkelijk geen niveau. Alex doet er goed aan dit soort idiotie te negeren. Reageerders, beterschap gewenst in 2010!
Redactie IndyMedia in winterslaap gegaan? 
Paul - 01.01.2010 13:00

Eveline, je hebt helemaal gelijk. Bijna alle posters hebben een bekrompen achterstandswijk-Wilders-achtige 'visie' op Ravage en redacteur Alex. En ja, IndyMedia zou zich beter kunnen opheffen, immers, de redactie blijkt nu in een heuse winterslaap te zijn gedompeld. Ongelooflijk dat de redactie alle berichten laat staan. Wordt wakker!, of, beter, blijf voor eeuwig in de diepe winterslaap. IndyMedia degradeert zichzelf tot de roddelrubriek van vermeend puberaal activistisch links Nederland.
Kapot geprocedeerd. 
De papieren versie - 31.12.2009 22:11

Na dertien jaar kan je wel zeggen dat je kapot bent geprocedeerd. Daar van zijn er nog al wat in Nederland principiele types zie bijv. Spijkers
die ex maatschappelijk werker van Defensie. Wil geestelijk gezond worden verklaard....De Staat heeft dan de langste adem wat niet wil zeggen dat het een slecht idee is om de zaak van Ravage voor te leggen aan EUROPA. Dan ben je - opnieuw - niet alleen. Nederlanders vinden steeds meer de weg naar het Europese Hof zonder veel resultaat meen ik me te herinneren. Trouwens herinneren jullie die gijzeling van die twee Telegraaf journalisten door Justitie nog ? Wat had de hoofd redactie van De Telegraaf er de pest in ! Terecht trouwens. Ook nog : afgetapte telefoon en huiszoeking bij vrouwlijke journalist De Telegraaf. Wat was dat ook weer ? Enz. met andere woorden : Pers vrijheid ?! Ik las de papieren versie van Ravage vrijwel altijd. In de bib. Soms los exemplaar gekocht. Heb er zelfs ingestaan met ingezonden brieven en andere bijdrage waar van ik verbaast was dat ze zo iets de " andere bijdrage " kwalitatief niet zo hoogstaand plaatsten. Dat laatste schrijf ik omdat ik vind dat Bluf / Ravage de papieren versie dus ook door de jongere generatie dus van na 1996 op de juiste waarde moet worden geschat. Veel regelmatig verschijnende Nederlandstalige alternatieve info was er niet toen met name niet voor mensen buiten activistische scenes. Bedenk wel er was niet of nauwelijks Internet....Sterkte gewenst. ( Was mijn adres in de inbeslag genomen computer ? ! )Ik was deze zaak vergeten bedankt voor het opfrissen van mijn geheugen.
AIVD trol 6826 
eveline - 01.01.2010 00:54

Now, that makes you a fucking shithead, a dumbo! In geen enkele tekst uit hij de loftrompet op Wilders of Voorpost! Number 6826, maak bekend dat je een trol bent van de AIVD.
Tja.... 
6826 - 31.12.2009 14:45

Weet je nog? Vroeger. Toen probeerde links je nog uit de brand te helpen, of niet Alex?
Misschien moet je dit keer voor dat beetje TLC wilderss maar benaderen.
He, of voorpost. Ook dat zijn tegenwoordig je matties toch? Met andere woorden: optyfen van indy!
Wat je zaait 
NN - 31.12.2009 15:24

Heulen met Geenstijl,Wilders et cetera en dan denk je nog enig respect te krijgen Alex. Oprotte.
ravage 
nn - 01.01.2010 13:41




voorloper van de ravage nationaal.
gaat niet om Alex 
nn - 31.12.2009 16:12

Beetje dom om te denken dat het hier om Alex gaat. Zelfs al zie je Ravage totaal niet zitten, dan nog is er geen enkele reden om naar aanleiding van dit bericht met modder te gaan gooien.

Hopelijk gaat Ravage door tot de hoogste instantie en worden politie en inlichtingendiensten flink op de vingers getikt.

Hoe Ravage zich sinds 1996 heeft ontwikkeld is een ander onderwerp.
NN - 31.12.2009 18:06

Toen ging het niet om Alex alleen, tegenwoordig weer wel met alle gevolgen van dien. Om het als 'trol' af te doen is geen blijk geven wat er speelt.
intervieuw? 
nn - 01.01.2010 12:56

als ik alex was, zou ik die laffe anonieme basher(s) ook straal negeren, maar waarom is na al die tijd niemand op het idee om hem te intervieuwen?
agent 6828 
anarcho - 01.01.2010 01:07

misschien moet u eens in een artikel hard maken dat alex lid of promotor is van voorpost en de pvv. dat kunt u niet en de aantijgingen slaan werkelijk nergens op, en ik wens u nooit meer terug te zien op deze website. rot een eind op met uw getrol en laster!
leuk geprobeerd 
6826 - 01.01.2010 00:37

Beste Eveline,

Mijn god, je hebt zo gelijk. Alex doet er beter aan dit soort sites te negeren. Probleem is dattie dat niet doet. Hij spamt de hele klotezooi vol met zijn lofzangen op wilders en voorpost.
Now what does that make me? Frust? Stalinist? .....?
Stoken 
nn - 31.12.2009 15:28

Stook niet zo. Met het uiten van zulke onderbuikgevoelens komt niemand verder mee.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.