Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
AFA terreur 
Democraat - 18.02.2010 03:11

Weer een zielige aktie van een marginaal groepje dat denkt boven de wet te staan en voor anderen wil bepalen op wie er wel en wie niet gestemt mag worden. Ik ben er van overtuigd dat ik intelligent genoeg ben om zelf uit te maken op wie ik stem en heb daarbij de hulp van AFA niet nodig. Dit zal wel snel naar de ruis pagina verdwijnen maar ik moest het toch even kwijt.
Wanneer is er weer een AFA boekverbranding?
stakkers. 
jonny - 18.02.2010 16:33

Stakkers...
apolitieke kleuters 
nn - 17.02.2010 17:41

bedankt namens de CU, PvdA, CDA, VVD, D66, GL, SGP, etc!
Democraat? 
NN - 18.02.2010 10:17

@Democraat

De geschiedenis laat toch echt zien dat intelligentie soms ook geen beste raadgever is. Of wil je zeggen dat de democratie heilig en onfeilbaar is, me dunkt genoeg voorbeelden die laten zien dat dit niet het geval is.

En en passant, "civil disobedience" is toch echt een concept dat zijn oorsprong kent in de democratie.

Als je zo intelligent bent, dan neem ik aan dat je ook beter zou begrijpen waar de AFA haar bestaansrecht aan ontleent en waarmee zij haar handelen legitimeert dan slecht de oppervlakkige analyse dat het maar een marginaal groepje is dat denkt boven de wet te staan.
Domme actie 
Eric - 17.02.2010 20:15

Dus zo gaat het progressieve en links "democratische" deel van Nederland om met de vrijheid van meningsuiting en de democratische beginselen.
Blijkbaar mag iedereen een mening hebben zolang het maar in het straatje past van degene die deze posters overplakte.
Extreem links of extreem rechts beide passen dezelfde misselijk makende methodes toe om hun mening op te dringen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.