Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
privé 
nn - 24.05.2010 14:49

antwoord danen: "dat zijn privé-opvattingen, daar gaan wij niet over."
tolerantie? 
VanFrikschoten - 25.05.2010 19:11

"Wij hebben waardering voor de inzet en kwaliteit als presentator van Jihad Alariachi maar vinden de discussie die nu ontstaat niet passen binnen de vorm van Rhythm Against Racism" bekent NBK alhier.
Dus het zou nu slechts de discussie zijn die ongewenst is voor NBK? Ik heb helemaal geen waardering voor de inzet en kwaliteit van mevrouw als dat staat voor moslimse homo's tegen de schenen trappen. Mensen die enkel de liefde en genegenheid voor een anders mens op hun conto hebben. In de islamitische gemeenschap verzwegen, uitgestoten, bedreigt, als vuil behandeld en vernederd. Dŕt is waar deze dame aan mee doet. Wat een flut-excuus van Danen. Jullie moeten je rot schamen!

E-Mail: van.frikschoten@gmail.com
Website: http://www.amsterdampost.nl
 
Verzonnen citaat hierboven 
Geen prive - 24.05.2010 16:26

Hierboven heeft een rechtse trol onder naam de "nn" en "prive" een verzonnen citaat van danen toegevoegd. Er staat geen bronvermelding bij en het citaat is nergens terug te vinden. Compleet verzonnen dus!
Kan het gewoon verwijderd worden hier?
Goed idee 
Johan - 25.05.2010 12:43

Goed bezig ja, elk moment voor schaamteloos reclame maken natuurlijk even aangrijpen!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.