Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
NVU: punten van overeenkomst ?!?:  
Tijdsgeest - 28.05.2010 13:36

Hoewel ik zwaar anti nazi ben zie ik ook overeenkomsten met de anarchistische beweging, dit kan ik niet ontkennen. Het uit de EU stappen is er 1 van (decentralisatie van macht). Deze gevaarlijke centralisatietrend van de EU zal ook eindigen in fascisme (en is al fascisme aangezien velen europarlemtariers ongekozen zijn, dit geld overigens voor de gehele europese commissie die ongekozen is en het daadwerkelijk beleid uiteenzet).

Misschien is het een idee (om deze lui ook daadwerkelijk inzicht te laten krijgen) ook eens het debat te laten openen. Uitleggen bijvoorbeeld dat centralisatie van macht een logisch gevolg is van een kapitalistisch systeem (monopolisatie van corporaties/macht). Een volgend punt is wellicht dat ze leren beseffen dat ze het spelwerktuig zijn van het systeem (ze worden gebruikt; kijk maar naar Griekenland waar neonazi's en politie samenwerken).

Tot slot het feit dat veel buitenlanders hierheen komen een logisch gevolg is van hoe het IMF en de wereldbank (en andere corporaties zoals het militair industrieel complex) landen arm houdt waardoor mensen genootzaakt zijn te vluchten naar westerse landen (verschil is wel dat Antifa buitenlanders welkom heet). Ook in dit laatste kun je opperen dat de overheid en overheden in het algemeen altijd een verdeel en heers politiek hebben gespeeld. Kijk maar eens hoe onze maatschappij verdeeld is in niet alleen culturen maar ook talloze subculturen/ religies. Dit komt niet door de mensen zelf ben ik van mening maar door een geplande programmeerwijze van media, onderwijs en omgeving (en het 'policen' wat mensen, veelal onbewust, bij elkaar doen: zij die buiten de norm functioneren, zich kleden etc. worden automatisch in hokjes geplaats; en er wordt niet verder over nagedacht of deze persoon echt is zoals de media en omgeving jouw hebben geprogrammeerd zoals de persoon is; in een hokje, uiteraard om het overzichtelijk te houden).

Met opzet geplanned door een overheid om het volk controleerbaar te houden, want ze controleren elkaar en zien elkaar los van elkaar door de verschillende subgroepen. Een situatie waarin een elite de eigen belangen veilig kan stellen, omdat ze nimmer een groot front tegenover zich zullen zien (maar hopelijk vind men elkaar op tijd terug voordat de Orwelliaanse staat zich geheel laat gelden).

De meesten neonazi's weten niet beter en debat/info ontbreekt hen anders zouden ze er wellicht (en ik denk waarschijnlijk) anders over denken. Achtergrond/ vriendgroep maakt van hen zoals ze zich opstellen en zoals ze "zijn".

Ik zou zeggen confronteer hen ook hier mee tijdens deze mars, immers met het uitschelden alleen blijft men in het reptiele brein functioneren (deel in de hersenen dat alleen reageert zonder de ratio te gebruiken).
Waardoor er geen constructieve verandering plaatsvind.

Ik geloof dat ieder mens kan veranderen hierin. Een goed voorbeeld is een vriend van me die tot in zijn 20e behoorde tot de rechts extremisten. 5 jaar later is hij 180 graden gedraaid in zijn visie, mede doordat hij in aanraking kwam met andere informatie/ mensen.

De meeste van de nazi's zijn ontevreden, net als velen van ons, laten we proberen die onvrede (ook bij hen) te richten op de daadwerkelijke oorzaak van alle ongelijkheid en ellende in de wereld en dat is het kapitalistisch systeem waar deze ellende, verdeeldheid, disillusies, leugens en corruptie een gevolg van is, in de wereld.


Idee?!?

Bronnen:

- elite bestaat, democratie is een illusie in een monetair (geld) systeem:  http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group

- Hoe word geld gemaakt: de illusie:  http://video.google.com/videoplay?docid=915643024925961431#

- Het 'nieuwe rijk' en het reptiele brein:  http://www.youtube.com/watch?v=8Z7YuGYbcOo&feature=PlayList&p=36ECD14B661B3462&playnext_from=PL&index=0

- Het systeem gemaakt om mensen uit te melken:
 http://www.youtube.com/user/21stCenturyPolitix

- Politie is een corporatie: -the antiterrorist-:
 http://www.youtube.com/watch?v=QizYJAWhBj4

- Chippen mensen kwestie van tijd (in dit systeem):  http://www.youtube.com/watch#!v=xorR2Yo84Jo&feature=related
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.