Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
! - 04.06.2010 23:11

?
@ Joris 
nn - 03.06.2010 13:36

Nee, het kapitalistische systeem is misdadig vanwege de talloze slachtoffers die het maakt, vooral in de zogenaamde 'Derde Wereld' en de aanslagen die het pleegt op het milieu en daarmee op de toekomst van de aarde. Dat een meerderheid in dit walgelijke rijke land dat steunt omdat het ze geen moer interesseert wat de gevolgen voor anderen zijn, maakt het niet minder misdadig.
prutserige stumperds 
mooi rood... - 02.06.2010 17:08

Stemmen is een van de manieren om invloed te hebben op de samenleving Hoewel je het kapitalistisch er niet mee omgooit maakt het wel wat uit of links of rechts groot .Ik zou het zeer vervelend vinden als ik word belemmerd in het uit brengen van mijn rode stem .Alleen fascisten belemmeren mensen om hun mening op wat voor manieren te uitten .Dit soort intolerantie komt helaas ook voor bij mensen die zichzelf heel links vinden.Wat een bekrompenheid.

nn 
nn - 08.06.2010 21:56

tot vanavond kameraden!
"het systeem" 
Joris - 03.06.2010 13:00

Het feit dat volgens u het democratisch systeem "niet effectief" of zelfs "misdadig" is, is omdat u uw zin niet krijgt.
Dat ligt niet aan het systeem, dat ligt eraan dat de meeste andere stemmers het niet met u eens zijn. De meerderheid telt in dit land. Ik zou zeggen probeer andere burgers van uw standpunten te overtuigen. Goede argumenten schijnen daarbij nogal eens te helpen. Wellicht dat uw standpunten dan hun weg vinden door het democratisch proces.
Sterker nog, ik vermoed dat u gelijkgestemden heeft die deze weg al bewandelen. Wat nu als deze mensen hun stem niet kunnen uitbrengen omdat de stemlokalen zijn dichtgelijmd?
Kortom, u doet een erg kortzichtige en onverstandige oproep.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.