Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
@ nn 
Smoke - 18.07.2010 12:42

(ik begrijp dat deze aanvulling direct naar de ruispagina verplaatst zal worden, maar denk toch dat een reactie op zijn plaats is)

@nn - 18.07.2010 10:29

"Wordt net gedaan alsof iedereen welkom is en men een breed draagvlak wil"...er wordt niet gedaan "alsof". Iedereen was welkom. Maar als anarchistische groeperingen bijna de enige zijn die opdagen, dan krijg je een bepaalde uitstraling. Is dat zo gek?
Jij wist van te voren niet wat de samenstelling zou zijn van de demo (als ook wij dit niet wisten), noch wat de gescandeerde leuzen zouden zijn, dus is dat geen argument om niet te komen. Sorry.
En het lijkt erop dat jij wilt dat we de demonstratie bepaalde gedragscodes hadden opgelegd, wat nou juist het tegenovergestelde is van het zoeken naar breed draagvlak lijkt mij. Een breed draagvlak is gezocht en in dat licht ook het feit dat we niet van te voren dingen gaan opleggen aan een demonstratie.
Je hebt gelijk echter, dat een focus op oppositie tegen politie in Nederland, op een demonstratie als deze waar er niet eens politie aanwezig was, een vervreemde uitwerking kan hebben. Nu was "All cops are bastards" (wat wel waar is) echter maar één van de leuzen die gescandeerd werden en zeker niet de meest gebruikte. Maar nogmaals, deze leus aanhalen als reden dat je er niet was kan niet juist zijn.
all cops are bastards? 
nn - 18.07.2010 10:29

ik was er ook niet bij; waarom niet? Omdat ik niet tussen lui wil lopen die zulke leuzen roepen: All Cops Are Bastards.

Jammer want ik ben ook tegen de bezuinigingen. Wordt net gedaan alsof iedereen welkom is en men een breed draagvlak wil; in de praktijk zijn het dezelfde figuren die hun klep vooraan hebben.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.