Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Jerry 
nn - 27.08.2010 04:36

Mensen die met messen dreigen en honden doodsteken horen niet vrij rond te lopen. Dank aan de politie die goed werk gedaan heeft. Die vent was illegaal en had hier niks te zoeken. Opgeruimd staat netjes!
repressiedenken 
nn - 25.08.2010 13:49

janneke alsjeblieft, al decennia lang worden er ten onrechte burgers doodgeschoten door agenten. vreselijk, maar het gebeurt nu eenmaal. je creëert angst, zonde.
angst? laat die omgezet worden in woede! 
JK - 25.08.2010 14:17

Ja, het gebeurt inderdaad altijd al en dat is precies de reden waarom er aandacht aan moet worden besteed. Er wordt namelijk al veel te weinig gezegd en geschreven over politiegeweld, mensen die in cellen doodgaan, mishandelingen, machtsmisbruik enzovoorts. Veel te weinig! Worden mensen daar bang van?

Zet die angst dan om in woede en actie en daden. Als we om redenen van angst dingen niet meer zouden publiceren, kunnen ze dus hun gang gaan. Elke vorm van repressie is iets waar mensen in eerste instantie van schrikken. Niets meer zeggen over repressie dan maar? Onzin natuurlijk!
Roepen we dan voor niets zo vaak 'geef de smeris de straat terug! steen voor steen!' tijdens demonstraties?


klein kaliber ? 
nn - 26.08.2010 21:50

Hoe zit dat ook weer met het kaliber van de walther p5 ? Volgens mij is het klein kaliber wat ook dodelijk is daar niet van. Dat ze nog met zo'n dingetje schieten ; ik dacht dat ze allang wat anders hadden ??
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.