Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
AXIE! 
NN - 18.10.2010 01:50

Dit heeft toch geen enkele zin. Harde actie is geboden. Elke stap van het kabinet blokkeren, zorgen dat Rutte's ministers nergens het land in kunnen gaan en zelfs het Plein niet kunnen verlaten. Natuurlijk zonder fysiek geweld te gebruiken maar door ze lijfelijk te blokkeren.

Of slimme axie. De volgende keer dat Rutte of Wilders voet op Duitse bodem zetten een aanklacht wegens "Volksverhetzung" indienen bij het Duits gerecht.

Anders dan in Nederland neemt de Duitse strafrechter dergelijk aanklachten wel serieus. En worden er lange gevangenissstraffen uitgedeeld. Als de Nederlandse premier het cachot in gaat dan komt de boodschap hier wel over.

Strijd 
Ja hoor - 18.10.2010 09:51

Als je dit niks vind zou ik zeggen, kom achter je computer vandaan en organiseer iets waarbij jij je prettig voelt. Kom zelf in actie en verzet!
Afkraken kan iedereen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.