Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Probeer eens 
ikke - 05.11.2010 09:34

probeer eens net als heel veel andere demo's de straattegels erin te laten zitten...auto's op hun kant te laten staan.

Toon eens dat demo's ook zonder geweld kunnen. Lokt de politie uit? Tuurlijk...maar daar kun je ook boven staan.

Zonder Muur Gaat t Niet 
Mr Pension - 05.11.2010 09:32

In 1989 hadden de op bananen beluste duitsers ook last van een avondklok.
In america 'land of the free' begint de avondklok pas na achten

E-Mail: burgerzaken@centrum.amsterdam.nl
probeer eens2 
nn - 05.11.2010 10:21

probeer vooral eens eindelijk te vechten voor je woonrecht. Dus haal die tegels eruit, gooi die autos om en raak ze waar ze alleen om geven. In hun portemonee.

De geschiedenis leert dat alleen dit praktisch werkt: Alleen de dreiging van economische schade of daadwerkelijke economische schade kan er nu nog voor zorgen dat kraken zal blijven bestaan.

Dit betekend niet dom met de politie vechten, maar juist je eigen moment kiezen decentraal verspreid over de stad en zoveel mogelijk economische schade aanrichten. Dit is bijv wat in de jaren 80 ook de strategie was na een grote discussies tussen krakers over de te volgen lijn.

Ik zal er zijn, maar niet waar de demo is...
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.