Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
beestje bij de naam noemen 
nn - 03.12.2010 20:10

Zeker wat oude PVK postertjes gevonden en toen aan het knutselen geslagen. Waren ook altijd goed in het maken van vergelijkingen met de nazi tijd.
schuldvraag... 
MM - 04.12.2010 12:40

Meteen krakers de schuld te geven? Indymedia heeft een open publikatie beleid met anonieme posting, dus onbekend is wie er plaatst. In het verleden was er een studiegroepje van o.a. Jonge Fortuynisten & Burke stichting op Indymedia aan het kloten met geknutselde berichten. Dat werd dan vervolgens ook de linkse activist ingewreven. Uiteraard zijn er fanatiekelingen die soms te ver doordraven. Ook zijn er andere groepen dan links-activisten in Amsterdam die de mening van "De knutselaars" hebben en hiervoor verantwoordelijk kunnen zijn.

Berichten dan wissen? Het heeft zich kenbaar gemaakt als ideele actiegroep en het tegendeel is niet bewezen. Ver achteraf wissen heeft trouwens geen zin meer: alle mediaophef is er dan al. Bovendien heeft men dan soms 'vreemd genoeg' al een screenshot de eerste seconde dat de Open Posting er is. Maar het effect is wel wat op Indymedia geplaatst wordt zonder redactionele kritiek, door velen aangemerkt wordt als zijnde de linkse activist en kraker als geheel.
voornij het verstand 
VK - 03.12.2010 19:00

Onbegrijpelijk dat al die media struikelt over jullie ietwat gekunstelde (en redelijk onsmakelijke) plaatje, maar dat al politie acties van de laatste tijd al als 'normaal' worden ervaren...
Liever nog duizend onsmakelijke plaatjes dan één opgejaagd persoon!
At5: stel je prioriteiten!
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.