Update: Actie 12&13 maart voor verblijfsrecht en het recht op bestaan.

Hier kun je discussieren over Update: Actie 12&13 maart voor verblijfsrecht en het recht op bestaan..
Helaas probeert burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen de acties te bemoeilijken door beperkingen aan de acties op te leggen. Zie voor de oproep hier.

12 maart demonstratie Wij willen verblijfsrecht en het recht op bestaan:
De twee dagen van actie begint op dinsdagavond 12 maart met een demonstratie onder het motto “Wij willen verblijfsrecht en het recht op bestaan”. Er word verzameld om 19:00 voor het Centraal Station.

12/13 maart nachtelijk protest voor de Tweede Kamer:
Na de demonstratie zullen wij de nacht doorbrengen op het Plein voor de Tweede Kamer in de situatie waar velen van ons nu al in zitten en ze nog meer mensen in willen dwingen: op straat, zonder zorg, zonder werk, zonder vooruitzicht op een menswaardig bestaan.
Helaas vind burgemeester Jozias van Aartsen het nodig aan dit gedeelte van de actie meerdere beperkingen op te leggen. Zo wil hij niet dat wij op het Plein demonstreren maar voor het Centraal Station. Ook wil de burgemeester niet dat wij slaapzakken of matjes meenemen om de nacht door te kunnen brengen. Wij zijn van mening dat ons protest wel op het Plein plaats kan vinden, dit is ook ook belangrijk voor ons protest aangezien de verantwoordelijke voor onze situatie aan het Plein zitten, daar willen wij een statement maken. Wij zijn het niet eens met de opgelegde beperkingen en daarom dient er morgenochtend om 10:00 een kort geding aan het paleis van justitie (Prins Clauslaan 60) in Den Haag om deze beperkingen van tafel te krijgen.
Houdt dus voor updates onze website, Facebook en Twitter goed in de gaten.

Woensdag 13 maart:
Wij zullen s’ochtends om 10:00 met zo veel mogelijk mensen bij het debat aanwezig zijn tot de zaal vol zit. De rest van de mensen zal op het Plein protesteren. Na het debat zullen wij ons om 13:00 uur verzamelen op het Plein om een demonstratie te lopen door de binnenstad.

Wij hebben iedereen nodig om de acties tot een succes te maken. Daarom roepen wij iedereen op om naar de acties te komen tegen dit onmenselijke beleid. Samen kunnen we een verschil maken!


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech