Brand en steekpartij in kraakpand a´dam

Hier kun je discussieren over Brand en steekpartij in kraakpand a´dam.
De brand ontstond om 9.00 uur. De aanwezigen konden op wegkomen. Een naastgelegen hotel is uit voorzorg ontruimd, laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Het dak is gedeeltelijk ingestort. Een naastgelegen hotel werd tijdelijk ontruimd.

Kort voordat de brand uitbrak was er een steekpartij in hetzelfde pand. Daarbij is iemand in zijn rug gestoken. De vermoedelijke dader kon vlak bij het pand door de politie worden aangehouden. Het is onduidelijk hoe het gaat met de persoon die in zijn rug is gestoken.

Bron : http://www.nu.nl/binnenland/3547659/grote-brand-en-steekpartij-in-amster...


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Beste mods als jullie iets

Beste mods als jullie iets verplaatsen naar het diskuzeur pagina en die vervolgens weg halen dan zijn er dus geen 2 reacties op de diskuzeur pagina. Begin het echt irie te vinden.

Irie?

Sorry maar hier kunnen de mods toch echt geen sjokola van maken hoor. Het is volkomen onduidelijk wat je wil zeggen, laat staan wat je bedoelt met 'irie'...
De moderators halen trouw allerlei onzin uit de Aanvullingen, pleuren deze vervolgens in de Discussie gedeelte. Dan worden de bijdrages van die ene eenzame troll meestal verwijderd. Het kan zijn dat er dan maar een keer iets staat van 'hier is iets weggehaald', en dat de teller niet helemaal klopt. Boeien. Wat is het punt wat je eigenlijk wil maken?

Kan me wel voorstellen dat

Kan me wel voorstellen dat het redelijk irritant is als je doorklikt naar de discussie pagina om 2 mogelijk waarde volle reacties te lezen om er dan achter te komen dat het 2 verwijderde trollen zijn (de vraag die je dan evt. stelt is of die dan niet direct gewoon verwijderd hadden kunnen worden van de eerste pagina)

Maar volgens mij is het gewoon een beperking in de software dat die teller dan op 2 blijft staan, helaas, kunnen de mods niet veel aan doen.

On-topic: sterkte voor de bewoners!

brand

dit is vreselijk wie is de persoon die in zijn rug is gestoken en hoe gaat t met hem?
wie heeft de brand aangestoken?

fucking wreed dit! aardige mensen en te gekke voku daar!!!

rip

Re: Brand en steekpartij in kraakpand a´dam

Lijkt mij belangrijk nieuws voor kraaksite Indymedia, jammer dat we nu weer afhankelijk moeten zijn van de burgerlijke media.

what the fuck

wtf is er aan de hand met indymedia!!!
waar is de nieuwsvoorziening!

Met Indymedia is niets aan de

Met Indymedia is niets aan de hand hoor. Indymedia is geheel afhankelijk van de goede wil van de mensen die het nieuws zelf hebben meegemaakt en daar iets over willen posten - of niet. Kennelijk hebben de (ex) bewonersters van deze panden iets anders aan hun hoofd, en geen vrienden die voor hun snel een verhaaltje even online zetten voor de bezorgde buitenwereld. Dan blijven we dus afhankelijk van wat smeris en corporate media hierover te vertellen hebben, en ja, dat is jammer.

jeuk

Van dit soort nihilistische kommentaren, ondanks interessant opgesteld, heb ik een broertje dood, en is funest voor creativiteit/innovativiteit. Een dergelijke lakse passiviteit en dat ook met een hautaine houding brengen zo van, 'wij van indymedia weten het toch allemaal beter'.... Nou je weet het niet beter, makker. Echt niet.

Er is niets aan de hand hier.... gaat u rustig slapen!

"Met indymedia is niets aan de hand hoor" , wat een giller zeg. ik heb mijn dosis humor voor vandaag wel weer gehad. Ga eens drupal leren.

Rustig aan

Het is reeds bekend dat indymedia geen redactioneel personeel heeft en geen verslaggevers die ze het veld in kunnen sturen. Dus daarom is het ook niet hun pakkie aan om ervoor te zorgen dat er een verslag komt over dit verhaal.

Aan het feit dat niemand uit de kring van de vorige bewoners van dat pand iets over het onstaan van de brand of de gevangene enz. kwijt wil kunnen hun dus ook niets veranderen behalve misschien dat een iemand van de indy.nl medewerk(st)ers wellicht een van de mensen van dat pand kent en hun uit eigen initiatief gaat vragen.

Een lawaaidemo dan? Alle

Een lawaaidemo dan?
Alle arrestanten onmiddellijk....

omdat?

omdat?

Re: Brand en steekpartij in kraakpand a´dam

"Aldan niet zijn vader"..."heb het vermoeden". Laat zulke vage shit gewoon achterwege. Beetje nivo graag.

Re: Brand en steekpartij in kraakpand a´dam

sorry, ik probeer alleen wat meer achtergrond info te verzamelen. Als je hier aanvullingen op hebt zie ik dat graag.

''Sien Lelieveld woont

''Sien Lelieveld woont dertien jaar naast het kraakpand. 'Het pand en de garage eronder zouden jaren geleden worden gesloopt, maar dat gebeurt maar niet. We liggen nachten wakker van de herrie: muziek of blaffende honden. Er was een wietplantage en het garagedak is veranderd in een vuilnisbelt. Om het op z'n Amsterdams te zeggen: ze hebben schijt aan dronken Naatje.' ''

Als dit klopt (het blijft reguliere pers) is het wel schandalig. Maar helaas een veel voorkomend verschijnsel in de ''kraak-beweging''; overlast, rotzooi en geen constructieve bijdrage. Ik merk het zelf helaas ook; de buurt gerust stellen kost vaak meer moeite dan de kraak zelf. Hopelijk raakt de kraakbeweging dit ooit kwijt, maar dat zal wel niet helaas..

Wietplantage is wel erg

Wietplantage is wel erg suggestief voor een paar bloempotten met weed die een paar jaar geleden op het platte dak hebben gestaan.

totale onzin sien

De mensen in t pand hadden wel een contruktieve bijdrage door
een te gekke volksjeuken waar je voor 3 euro een goede maaltijd had. Ook zat radio patapoe daar volgns mij een tijdje.
Iedereen die geen dak boven t hoofd had werd geholpen.
De mensen daar waren heel vriendelijk.
Volgens mij had je eens met die mensen moeten gaan praten sien.

dat van die rotzooi is t enige wat klopt

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

spamspamspam

spamspamspam

Игровые автоматы онлайн

Добрый день, приглашаю http://vulkan-cazino24.com .

Традиционные оформления азартных игр манят участников своим ярким оформлением и цветовым наполнением. Простота и незамысловатость отличает Вулкан автоматы онлайн от аналогичных заведений.

Гарантии, акции, турниры ждут тебя

Наш сайт:
http://vulkan-cazino24.com
[url=vulkan-cazino24.com] Игровые автоматы 24 [/url]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech