Reageer op:

baantje

niemand wil mijn baantje hebben: daar zou ik niet zo zeker over zijn.
dat dachten de vrachtwagenschaufeurs ook en de nederlandse bouvakkers mensen in de tuinbouw/kassenbouw ook.
kijk maar eens hoeveel bouwvakkers nu werkeloos thuis zitten oostblokkers zijn voor de baas een stuk goedkoper dus krijgen nederlandse werknemers sneller de bons.en ik neem het die polen en dergelijke niet kwalijk ze hebben groot gelijk.
(wat ik ze wel kwalijk neem is dat ze er een teringbende van maken,ze pleuren echt overal hun afval neer.woon nu achteraf veel natuur enzo maar overal waar je loopt of fietst ligt het vol lege flessen en bierblikjes niet een paar maar honderden iedereen klaagt erover.dus ben begonnen om het maar eens op te ruimen.een paar jaar geleden was dat nog niet,en ja,dan denk ik af en toe flikker toch alsjeblieft op naar je eigen land,oorzaak en gevolg.in de oostbloklanden schijnt het de normaalste zaak van de wereld te zijn om je afval in de natuur te dumpen,maar dit is nederland een beetje aanpassen mag toch wel? en ja nederlanders doen dat ook maar hier valt het gewoon op dat het door de polen komt).

de euro wordt van ons allemaal open grenzen weelde voor iedereen.
het zal je niet ontgaan zijn dat het tegenover gestelde de werkelijkheid is.
massa werkeloosheid in griekenland portugal spanje italie en dat komt gestaag deze kant uit steek je kop daarvoor niet in het zand.
35.000 gezinnen in spanje die op straat gezet zijn oude mensen die uit wanhoop zelfmoord plegen vandaag de dag in het eens zo voortvarende rijke europa.
denk dus niet dat we de eu af moeten doen als "een mallotige constructie" hier is naar mijn idee duidelijk opzet in het spel.al de miljarden die naar de zuidelijke landen gaan komen bij de banken terecht en niet bij de hulpbehoevende bevolking.de rijke wederom rijker en de armen wederom armer.
de grieken staken en knokken al jaren massaal tegen hun overheid,wat heeft het ze naar al die jaren opgelevert? heel triest maar geen ene ruk! het moge zo langzamerhand wel duidelijk wezen door wat voor figuren we geregeert worden:they don"t give a fuck about you!

terug in nederland,las net dat er de komende jaren iets van 300 verpleegtehuizen wegbezuinigt gaan worden dus mocht jouw baantje in de nabije toekomst wegbezuinigt gaan worden is het nog maar zeer de vraag of je zo een twee drie een nieuwe baan vind,zo liggen de feiten in het hier en nu.
het plaatje wat ik iets hierboven heb geschetst over doelbewuste massa immigratie komt niet zomaar uit de lucht vallen er worden doelbewust problemen gecreeerd.tienduizenden mensen worden hier binnengelaten en krijgen een verblijfsvergunning zonder enig zicht op werk.
en aan de andere kant zien we dus basisscholen,zorginstellingen, bibliotheken sluiten en de werkeloosheid en mensensen met schulden toenemen met huisuitzetingen tot gevolg,je kunt toch niet de eigen bevolking laten barsten aan de ene kant en aan de andere kant migranten in de watten leggen? dat gaat vroeg of laat toch fout,en ik geef die mensen nergens de schuld van begrijp me niet verkeert ook ik gun iedereen het beste.
maar laten we de ogen niet sluiten voor het feit dat er ook veel mensen gewoonweg misbruik maken,ik ken een paar somalische gasten die dat zelf ook zeggen dat ze in nederland makelijk alles krijgen en nergens echt moeite voor hoeven te doen (hebben verblijfsvergunning) en dat vind ik dan toch ook een verkeert singaal.
dan zie ik persoonlijk toch liever dat onze oudjes een goede oude dag hebben dan dat we jan en alleman maar naar binnen halen,is die gedachtegang nou zo rasistisch of fout? volgens mij niet.
mensen die vinden dat iedereen maar rechten moet kunnen claimen in nederland hebben naar mijn idee maar weinig visie.
we hoeven onszelf toch niet steeds naar achteren te plaatste voor anderen? dat zou omgedraaid ook niet gebeuren,niet te veel met de kop in het zand.
wat mij betreft uit de eu grenzen dicht en voorlopig geen nieuwe mensen erbij (beter om de mensen in het land van herkomst te plekke te helpen en dat ze dan daar een toekomst opbouwen).

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech