Reageer op:

tl balken.

een tijdje terug stond er een artikel in de krant over de vluchtkerk,een groepje mensen van een geloofsgemeenschap meen ik had gekeken waar ze de vluchtelingen mee konden helpen en dachten wat goede verlichting kunnen ze in de kerk wel gebruiken.
dus hebben die mensen geld ingezameld en voor dat geld iets van 40 tl balken gekocht op hun vrije dag wilde deze mensen met de beste bedoelingen deze lampen op gaan hangen.
maar aangekomen in de vluchtkerk kregen ze van de vluchtelingen te horen dat de lampen niet gewenst waren:het is hier al bijna een gevangenis en nu dit ook nog de lampen deden ze aan de bajes verlichting denken...uiteindelijk zijn er meen ik vier lampen opgehangen en de rest kon onverrichter zaken weer op huis aan.
deze mensen die met de beste bedoelingen kwamen vanuit een goed hart werden op een lompe manier de deur gewezen en zullen in de toekomst misschien geen vinger meer willen uitsteken voor vluchtelingen,en ik geef ze dan groot gelijk.

in eerste instantie had ik nog wel gevoel voor solidariteit met deze uitgeprocedeerden maar dat is zoetjes aan wel voorbij.
toen er in den bosch bij de ind gedemonstreerd werd zag ik ook een foto in de krant een hele groep in midaggebed op de knietjes richting mekka.
wat ontzetend dom dacht ik toen,er zit in nederland toch niemand te wachten op een groep geestelijk gestoorden?
de iraki"s en somali"s gunnen elkaar het licht in de ogen niet eens terwijl ze voor dezelfde zaak strijden,maar een verschillende achtergrond en andere cultuur en dat gaat blijkbaar niet samen nog voordat ze een verblijfsvergunning hebben kunnen ze al niet door een deur.
hoe moet dat dan in de toekomst?deze verschillende groepen gezellig in een nederlandse wijk plaatsen en vervolgens wachten op een culemborg 2 waar mensen van verschillende komaf elkaar de hersens insloegen?

en waarom moet de oorspronkelijke bevolkingsgroep zich keer op keer aanpassen aan de nieuwkomers?
bij openbare beroepen mag je geen kruisje om je nek dragen omdat de medelanders daar aanstoot aan zouden kunnen geven.
op scholen mag de jeugd geen nederlands vlaggetje op hun jas dragen want de nieuwkomers zouden daar aanstoot aan kunnen geven.
kerstbomen worden op scholen geweerd om de zelfde reden,maar als een werkgever liever niet iemand met een hoofddoekje aanneemt is het ineens weer discriminatie,en de kippen moeten natuurlijk ook halal geslacht worden anders blieven ze ze niet.
jonge kinderen mogen van hun ouders niet met een carnavalsfeestje op school meedoen omdat dat haram is en zo kan ik nog wel even doorgaan.
als dat de multiculturele nederlandse samenleving is die mensen voor ogen hebben dan is het niet de mijne.

think for your fucking self!

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech