Reageer op:

Israël (part: 2)

Ik reageer maar even:
- Als ranke slanke Almeerse brunette kom ik Israël zonder moeite in (zeker in luchtige zomerkledij !)
- Als je verder de zaak grondiger wilt bekijken, moet je idd. diep gaan (misschien zelfs wel tot aan de slag in het Teutoburgerwoud ergens rond de 1e eeuw na Christus).
En wat dat betreft, ook zeker qua principes...... rust er niet een schuld bij de Joden, maar bij ons, het verderfelijke westen. Westerse mogendheden hadden tot voor een tijdje voor de oorlog het mandaat in de contreien waar Israël nu zit. Israél zit daar ook puur, louter en alleen maar omdat de Westerse machten hen dus niet een stuk land in Argentinië verkochten, maar het stuk land waar zij nu zitten. De Joden konden dus alleen maar kopen, wat er te koop was. Dat staat helemaal los van nationale bewegingen en ideologieën- en wat zij verder wilden. (ik wil ook weleens wat ! bv. weer gewoon als: "Flipper" op het kraakforum !).

Ik proef dat jij het niet eens bent met de kolonisatiepraktijken van ons land. Dat ben ik met je eens. Ook Nederland heeft geen geschiedenis om trots op te zijn of om bepaalde zaken vanuit het verleden nog steeds te vieren !

De oorlogen die door omringende landen tegen Israël gevoerd werden, hadden eigenlijk tegen degenen gevoerd moeten worden die primair verantwoordelijk waren- en zijn voor het feit dat de staat Israël ontstaan kon. (Frankrijk en Engeland). Maar het was- en is natuurlijk makkelijker om tegen een aangrenzend land oorlog te voeren, zeker als je beperkte middelen hebt, dan tegen Frankrijk en Engeland.

Als Israël niet mag bestaan ? Ruim dan dus eerst even Frankrijk en Engeland op. Wat verder de gruweldaden tegen Israël, de Joden betreft in de Tweede Wereld Oorlog, ik ben in elk geval blij dat ook jij dat als een gruweldaad tegen de menselijkheid ziet. En jawel: ik moet het ook met je eens zijn: een "geitenboer" in Palestina heeft daar niet veel mee van doen, klopt. !

Maar nogmaals de stelling dat daar een stuk grond gekaapt is, deel ik dus niet. Sterker nog, de jaloersheid, naijver en andere Israël vijandige gevoelens, zijn ook mede (ik zeg dus: méde......) opgewekt doordat het stuk land wat Israël indertijd kocht van die Westerse mogendheden (waarom kochten de Arabische landen dat land toendertijd eigenlijk niet ? Dan was dit probleem immers ook nooit ontstaan, en zij hadden geld zat [ook toen al van olie !]) ????? Doordat dat stuk land een woeste dorre vlakte leek te zijn, waarop veel arbeid verricht moest worden om er iets van te maken (jawel: dat betekend: wérk, oei een vies woord voor de Israël omringende landen indertijd !!!!!).

Toen Israël dat dorre land 'omtoverde' tot iets bloeiends en groeiend (jawel: met hun mentaliteit zagen Israëliërs indertijd NIET... tegen werk op !), zagen de Arabische landen hun giga blunder in, dat niet zij dat land gekocht hadden van de Westerse mogendheden (dan was het trouwens nu nog een dorre zandvlakte geweest !).

Verder kan ik me moeilijk voorstellen dat er ook nog maar iemand is die achting heeft voor mensen zoals Van Agt. Hij komt namelijk niet op voor de Palestijnen omdat ie zo met hun lot begaan is, want dan zou hem dat nog ergens sieren. Neen, hij kickt erop om de Joden te bashen, that's all. Klinkt popu, maar verdiep je er maar eens in. Je zult verbaasd zijn !

Dat Israël muren bouwt en Nederzetting uitbreidt is puur ingegeven door de 100% gegarandeerde kennis dat zo gauw de Arabische landen ook maar een klein kansje zien, zij Israël zullen vernietigen. De hen omringende landen laten de Israëliërs geen andere keuze dan zo te handelen.

Dat je daar als moderne westerse vrouw vrijer kunt zijn dan in de hen omringende landen heeft voor het belangrijkste deel met ideologie te maken, bijvoorbeeld: hoe je een vrouw ziet ! En maar minder met een dik leger.

En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Maar je wilt de absolute waarheid des dolfijns zien- of niet.
En de meeste mensen ???? Die hàten de waarheid, die stoppen ze weg tot diep in de afgrond van hun ziel. Zeg nu zelf: een leven gebaseerd op leugens, onwaarheden enzovoorts..... dàt leeft toch veel lekkerder, toch ?!

Flipper

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech