Reageer op:

Opmerkelijk!

En dit is nu eigenlijk precies het soort reactie waar ik op zit te wachten. Zulke klinkklare leugens, dat je bijna respect krijgt voor degene die zoveel vuiligheid durft te spuien: je moet maar durven!
Even voor de duidelijkheid: nadat er bij Vrankrijk incidenteel iemand invalide was geslagen, is er maar 1 keer en door 1 persoon een lijstje met namen van vermeende betrokkenen gepubliceerd. En die persoon was toevallig het slachtoffer, die op dat moment al langer dan een maand aan het lijntje werd gehouden en die niet mocht weten wie hem invalide had geslagen en wie daarbij hadden staan toekijken. Niet zo vreemd dat hij toen een beetje boos was geworden en met zo'n lijstje kwam.
En dan nog iets: op dat lijstje stond 1 persoon die op dat moment in het buitenland was, maar die zich na het zogenaamde incident wel dermate fanatiek heeft ingespannen om het deksel op de doofpot te krijgen, dat je werkelijk zou gaan geloven dat hij er rechtstreeks bij betrokken was.
Het steeds weer terugkerende verhaaltje over die lijsten van namen van mensen die fanatiek aan de digitale schandpaal genageld moesten worden is een verzinsel van de mensen die er alle belang bij hadden dat de discussie destijds stopte en dat er algehele radiostilte werd ingezet.
Het enige dat Maikel heeft gedaan is, dat hij op indymedia meer dan een jaar later toch nog een discussie over het gebeuren heeft aangezwengeld. Die discussie liep uiteindelijk dood in hetzelfde soort leugens als het bovenstaande verhaaltje en het was allang te laat om nog wat recht te zetten in een scene die inmiddels al totaal ontspoord was, maar het heeft destijds kennelijk dermate veel kwaad bloed gezet dat mensen het nog steeds nodig vinden om hem te belasteren met leugenverhalen. Zoals dat hij verschillende vrouwen zou hebben aangerand of dat hij zou dreigen met verraad of dat hij een server met activistische websites zou hebben gesaboteerd. Daar is allemaal geen woord van waar en mensen zouden zich achter hun oren moeten krabben als je op gaat letten van wat voor uiteenlopende monsterlijkheden Maikel beschuldigd wordt.
Het is een naar sekte-achtig wereldje, waarin een stel verzinsels omhoog gehouden moet worden om de waarheid af te dekken. Helaas valen er steeds gaten in het doek, dat dan weer opgelapt moet worden met nieuwe verzinsels die steeds grotesker worden. Allemaal kleine en grote leugentjes en als het ene leugentje niet meer werkt dan plakken we er weer een nieuw leugentje tegenaan. Zoals in de bovenstaande discussie afdoende is aangetoond...

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech