80 terechte rode koppen

Hier kun je discussieren over 80 terechte rode koppen.
Een actie waar ik dan best vrolijk van wordt. En dat notabene van de politie..cheers!
Ik hoop dat ik mijn mening even mag ventileren hier (ook voordat er enig sympathie met de daders zou kunnen opdoemen.)
Want natuurlijk kan je aan zo'n meisje wel zien of merken of ze volwassen is en of ze dit nu graag als werk doet. (en anders check het eerst)
Ik heb dan op zich ook niets tegen vrouwen die zich lenen voor betaalde sex (ook al heb ik er zelf geen drol mee) en dat natuurlijk zonder enige dwang (ook geen economische), maar dit was dus een kind.
Maar de mannen die er zijn geweest zullen zeggen 'wir haben es nicht.. zucht je weet wel.
Dus om eens effe 8o mannen even te informeren over wat de f..k ze nu eigenlijk aan het doen, mocht dit nog niet helemaal zijn doorgedrongen tot die botte hoofden van ze, dat is toch best ok he.

Ook vraag ik me soms af hoe we moeten omgaan in een samenleving zonder autoriteiten met dit soort zelfzuchtige lui.
Want hoe sociaal en goed je het ook kunt maken, ik geloof niet dat ze ooit allemaal gaan verdwijnen.
Ook al zou er geen geldbelang meer aan te pas komen ben ik bang.
Natuurlijk hebben al veel mensen daar oplossingen en alternatieven voor bedacht, denk bijv aan Malatesta etc. maar dan nog blijft dit voor mij altijd een moeilijk onderwerp om in ieder geval antwoord op te geven. Misschien ook omdat ik niet altijd zeker weet of die geopperde alternatieven die vaak uitgaan van de lokale gemeenschap zelf en anarchistische organisatie hierin ook daadwerkelijk goed werken in de praktijk.
En daarbij komt ook de vraag, wat doen bijvoorbeeld de 'anarchisten' , autonomen etc om dergelijke maffia praktijken te stoppen?

Maar los van dat vind ik dus deze actie van de politie ter Valkenburg een hele goede. (en beter dan chasing papers")
De 'mannen' (die daadwerkelijk schuldig zijn) in deze kwestie verdienen geen sympathie.
Dat wil niet zeggen dat ik ze dood wens of zo, maar ook rouwen om een zelfmoord kan ik ik zo'n geval niet echt eigenlijk.
Misschien klinkt dat wat erg 'zuur', maar goed, ik heb dan ook een beetje een taxi-driver mentaliteit.
Al helemaal geen medeleven of begrip met de hufters die meisjes inzetten als prostituee.
Die mogen best zelfmoord plegen van mij eigenlijk. Ik zal ze niet missen.
Ik leef meer mee met zo'n meisje dat misbruikt wordt en niet met een 'zielige' man die nu iets aan z'n vrouw heeft uit te leggen.
Dat doet me enkel veel deugd.

Dank jullie voor deze positieve actie politie Valkenburg!


hypocriet

Als t meisje van 16 er geen geld voor had gevraagd was de sex met 80(eerst 50) mannen gewoon legaal.
Als ze 18 was geweest was de prostitutie legaal.
Klanten zijn niet verplicht om een id te vragen en misschien had t meisje geen id bij zich. Je kan niet
altijd t verschil zien tussen een meisje van 18 en 16.
Het meisje wilde dit beroep zelf uitoefenen. Aldus haar verklaring. Er was dus waarschijnlijk geen sprake van dwang.
Een pooierrelatie is een werkrelatie en werkt twee kanten op het meisje verdient geld en de pooier verdient geld organiseert en beschermt.
Inmiddels twee zelfmoorden door schandpaalpolitiek justitie. Prostitutie wordt nog steeds smerig gevonden. Als man met een gezinnetje mag je eigenlijk niet naar een prostituee...De mannen hadden beter op moeten letten. Nu zijn ze er ingeluisd en stort hun leven is. Alleen maar omdat hun vrouw niet wilde neuken.
Justitie kon t bewijs niet rondkrijgen en ging blufpoker spelen. En nu ineens sociaalwerker, nu er twee suicides zijn ja, te laat.
Hypocriet allemaal.
Dit is de andere kant van t verhaal....

Verhaal

Dit is jouw verhaal maar niet de andere kant van het verhaal.
Sexueel misbruik is een industrie geworden waar miljarden euro's / dollars
mee gemoeid zijn. Slavenhandel, vrijheidsberoving, dwangarbeid, totale vernedering,
gruwelijk geweld, lichamen totaal verminken met tatoeages
om de vernedering van de vrouw in optima forma te kunnen tonen.
Sexueel misbruik wordt door de kapitalisten ingezet als middel
tot lust en vermaak en primair als afleidingsmaouvre om te voorkomen
dat de gewone bevolking zich met de echte politiek gaat bemoeien.

De andere kant is het verhaal

De andere kant is het verhaal van de zogenaamde beschermengeltjes, waardoor de legale prostitutie niet of nauwelijks meer functioneert. Niet op de Wallen en niet Utrecht. De Zondares httpp://zondares.blogspot.com heeft hier uitvoerig over geschreven. Alleen door de industrie te legaliseren en te accepteren als normaal -maar toch weer abnormaal- werk zou verbetering kunnen brengen. Een geitenwollensokken verhaaltje over kapitalisme gaat deze mensen niet helpen. Overigens zijn het niet alleen maar vrouwen die hier slachtoffer zijn. Er is hiernaast een heel netwerk van jonge mannelijke sekswerkers, maar dat gaat er bij menig verstokte feministe niet in, want die denken dat zij de lijdensmonopolie hebben.

Een geitenwollensokken verhaaltje

Wacht maar af. Sex als beroep zal in de verdere toekomst met wortel en tak worden uitgeroeid.

al dus de SGP stemmer.

al dus de SGP stemmer.

Geen SGP stemmer

Het is een typische opmerking om te suggereren dat ik een SGP stemmer zou zijn
terwijl ik notabene zwaar misbruikt ben door iemand met de Gereformeerde Kerk als achtergrond.

Het is absurd dat je voor de SGP zou moeten zijn om sex als beroep te willen afschaffen.
Ik ben niet een religieus persoon hoewel ik wel als rooms-katholiek ben opgevoed.

Ik ben een socialist en met die achtergrond ben ik van mening
dat sex als beroep moet worden afgeschaft.

Zoals sex in deze tijd wordt ge-exploiteerd, is het een vorm van fascisme.

Het zal je kind wezen he...hypocriet

Eh..lol..ja..en trouwens
'legaal' betekent ook niet perse 'geen dwang'.
Ook de huur/rekeningen om te mogen leven/wonen etc moeten betalen is een vorm van psychische/directe dwang.
Ook zijn (veel) jongeren er wat makkelijker er in te luizen (om zichzelf te moeten/mogen verkopen aan hun die geprivilliseerd zijn met wat geld te veel en te weinig schaamte) Of met mooie geldbeloftes of psychische druk etc.
Ik geloof in ieder geval niet dat het echt met plezier ging wel dan, aangezien de verklaring van het meisje zelf.
Iedereen het recht op zijn mening hoor, maar ik zal het niet voor dat soort uitbuiters en 'mensenhandelaren' opnemen.

"Ook de huur/rekeningen om te

"Ook de huur/rekeningen om te mogen leven/wonen etc moeten betalen is een vorm van psychische/directe dwang."

Als je niet van een uitkering wilt parasiteren, moeten wij allemaal knokken voor ons dagelijks brood. Het is alleen heel hypocriet te noemen hoe men omgaat met vermeende daders. De hebben ook rechten, maar schijnbaar zoals de laatste tijd nogal populair is, kunnen die allemaal overboord gegooid worden als het een feministische dingetje wordt.

Nog een leven verwoest

Nog een leven verwoest (preventief) op basis van geruchten en roddels. Open de heksenjacht!

http://www.at5.nl/artikelen/141342/Conci%C3%ABrge%20op%20non-actief%20na...

Christelijk conservatieve stemmen op indymedia

Ik geloof dat er iemand indymedia aanziet voor het forum van de EO...

Meer inhoudelijk: De vrouw in kwestie heeft zelf verklaard voor sekswerk gekozen te hebben. Dat kan allerlei redenen gehad hebben, maar die weten we niet. De meest waarschijnlijke is dat zij door de kapitalistische samenleving zich genoodzaakt zag geld te verdienen en dat sekswerk voor haar de prettigste optie was. We weten niet of dat komt door de eraan verbonden onafhankelijkheid, de flexibele werktijden, de iets hogere inkomsten, of doordat er maar een beperkte financiële investering voor nodig is. Het lijkt mij niet aan ons om van afstand te oordelen over haar keuzes. Dat doen we toch ook niet bij vakkenvullers in de supermarkt?

Vervolgens wordt er gesteld dat er 80 klanten zouden zijn (onder andere) gebaseerd op gevonden telefoonnummers en condooms. Wat betreft die telefoonnummers, niet iedereen wiens telefoonnummer je hebt is automatisch jouw klant, dat geld niet voor de bakker, niet voor de tandarts en ook niet voor de sekswerker. Wat betreft die condooms, 80 condooms van verschillende klanten zou tenminste 80 klantbezoeken betekenen. In dit geval lijkt het me aannemelijk dat de klanten elkaar niet tegen willen komen. Elk half uur een klant ontvangen zou hier al erg krap voor zijn. (Soms komt een klant immers 10 minuten te vroeg, of duurt alles 10 minuten langer.) Dan zou er voor 80 klanten minstens 40 uur (een volle werkweek dus) onafgebroken gewerkt moeten zijn. In de tussentijd zou de prullenbak niet geleegd zijn. Dit verhaal kan haast niet kloppen en is niet anders uit te leggen als stemmingmakerij van de politie. Het is onbegrijpelijk dat bezoekers van indymedia de politie opeens op hun woord geloven als het over seks gaat.

Dan wordt er gesteld dat betalen voor seks zelfzuchtig zou zijn... Wat is er zelfzuchtig aan betalen voor dienstverlening?

De werkelijkheid is dat we leven in een christelijk conservatieve samenleving met een taboe op seks. De bijbel verbied seks buiten het huwelijk en christelijke groepen lukt het maar niet om dat verboden te krijgen. Om toch een stapje richting een verbod op seks buiten het huwelijk te komen richten christelijke partijen zich op sekswerkers. Vroeger richten ze zich op homo's, maar dat wordt steeds moeilijker. Een aantal inconsequente feministes sluit zich aan bij deze "het enige recht van de vrouw is het aanrecht" types. Onder het mom van "baas in eigen buik" verbieden ze anderen om seks te hebben op de manier dat die mensen dat willen.

Mensen die sekswerkers ondersteunen bij hun werkzaamheden als beveiliger, manager, boekhouder, of telefonist worden heel vaak pooiers genoemd om zo de toon te zetten in het debat. Ook in dit geval was er sprake van iemand die hielp. De manier hoe dit gebeurde is niet openbaar gemaakt. De reden wel. De man wilde dat de vrouw veilig was tijdens haar werk. Dit is geen aanwijzing dat er sprake is van dwang. Er is geen enkele aanwijzing dat deze man iets vervelends deed in de richting van deze vrouw.

En dan wordt het nog erger. De politie wordt bedankt voor het tot zelfmoord drijven van mensen waarvan de politie vindt dat ze schuldig zijn, maar waar nog geen enkel onafhankelijk oordeel over gegeven is. Dit optreden van de politie is nog maar een heel klein stapje verwijderd van standrechtelijke executies. De schrijver van dit stuk vindt dat kennelijk een goede ontwikkeling.

Zou iedereen kritisch willen blijven denken, ook als het over seks gaat?

christelijk

Wat een idiote gedachte om te suggereren dat elk vooruitstrevend mens
voor sexuele exploitatie is.
Als je daar niet voor zou zijn, dan zou je een christelijke fundamentalist zijn.

Dit is een totaal verkeerde voorstelling van zaken.

Ik ben een socialist en tegen sex als beroep.
Opdoeken die hele maffia kliek van pooiers, mensenhandelaren en slavendrijvers.

Wie ben jij om te bepalen

Wie ben jij om te bepalen hoeveel ik mensen laat betalen om in mijn reet geneukt te worden? Christelijk of niet. Baas over eigen lichaam.

Beschaving

Zoiets dwing je niet af met maatregelen in de gedachte zoals rechts altijd denkt.
Neen ik zie eerder iets in de werkwijze zoals is toegepast toen werd gezegd:
"Niet meer roken in de woonkamer. Ga maar buiten roken."
Het is onvoorstelbaar hoe snel dit landelijk is overgenomen.
Daar was geen enkele dwang bij maar werd spontaan overgenomen.
Dat was echt subliem.

Sex wordt als middel ingezet om het klassenbewustzijn
van de arbeidersklasse zoveel mogelijk te ondermijnen.
"Geef het volk brood en spelen."

Voor-geschiedenis van de mensheid

We leven nog maar in de voor-geschiedenis van de mensheid.
Een hoop puin moet nog worden opgeruimd.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. (notoire spammer)

Tjonge

Wat een zielige reactie.
Het geeft wel duidelijk aan hoe je in het leven staat.
De wereld om je heen is blijkbaar erg klein.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech