Reageer op:

De gevestigde orde wil keer

De gevestigde orde wil keer op keer doen geloven dat iedereen het zelfde denkt in Nederland afgezien van een of twee busladingen . Die twee busladingen mogen dan om de schijn op te houden in een " schaapskooi " staan of worden ontvoerd en ergens ver van het " feest "gedumpd dan wel vastgehouden door de politie. Ik verwijs daar mee ook naar de inhuldiging van Willem Alexander. Wie doet er nog mee aan dat toneelstukje ? Het was erg rustig in de schaapskooi tijdens de inhuldiging. Nog rustiger was het in de schaapskooi in Dokkum want zelfs dat is niet meer toegestaan. Hoe er met twee maten word gemeten door Justitie werd opnieuw duidelijk gister tijdens :

https://www.npo.nl/pauw/20-11-2017/BV_101384375

waar de moord op Mitch Henriquez ter sprake kwam en in het zelfde programma de inmiddels tot NL Jeanne d'Arc benoemde vrouw die opriep tot actie tegen anti racisten. Daar bij viel me op dat Pauw er niet een keer naar verwees dat het niet om een incident gaat wbt. de moord op Henriquez. Ik noem etnisch profileren en bijv. de moord door de NL politie op de tiener Rishi . Zie bijv. ( let op cookies )

https://www.trouw.nl/home/een-dodelijk-schietincident-gereconstrueerd-in...

Alleen al de lichaamstaal van de woordvoerders van Justitie en stotteren ook in Journaal uitzendingen maakten duidelijk dat het niet deugd hoe de moordenaars op Henriquez keer op keer vrij uit gaan.

De NL "Jeanne d'Arc " hing in het praat programma de naive simpele vrouw uit die het allemaal niet wilde maar wel vertelde dat ze voor de blokkade al was aangesproken door de politie op opruiing. Joke Kaviaar moest voor een dergelijke beschuldiging naar de gevangenis . Over meten met twee maten gesproken.
Is de nekklem ook maar een keer aangelegd op de racisten die een legale demo saboteerden door het verkeer in gevaar te brengen en passagiers van de bussen bedreigden ? Nee. Pauw zei gisteravond dat die " Jeanne dÁrc "zich niks moet aantrekken van de omschrijving Rechts extremist . Maar ze heult wel met volgens AntiFa Friesland bewezen Rechts extremisten. Ze had kunnen weten dat extreem Rechts op haar actie in speelt. Laat die vrouw volwassen de gevolgen van haar optreden onder ogen zien en stellen waar ze politiek staat en niet alleen maar mekkeren dat ze kindertjes wilde beschermen en dat ze het allemaal niet wil. Kindertjes beschermen tegen wie ? Het is wel duidelijk dat het geweld van Rechts kwam. Dat Justitie twee dagen na de intocht met " signalen van zwaar vuurwerk " komt is ook twijfelachtig. Zwaar vuurwerk door wie ? Onduidelijk maar de suggestie is gewekt dat dat uit de legale demo zou komen. Ook weer een voorbeeld van het DEMONISEREN van AntiFa en anti racisten. Notabene AntiFa die keer op keer probeert met vaak gevaar voor eigen leven geweld door extreem Rechts te voorkomen. In Neederland wil de gevestigde foute orde graag stinkende lijken conserveren en die opdienen aan kinderen door middel van foute feestjes racistische normen bij te brengen en net doen of iedereen het zelfde denkt volgens hun " principes ". Waar bij er dan ook nog in tv programma s winkeliers in beeld worden gebracht die nog lekker even in wrijven wel Black Face poppen en dergelijke te gebruiken om hun producten te verkopen. Als je zo 'n winkelier kent maak hem of haar dan duidelijk hoe je er over denkt en koop er niet.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech