Zo doe je dat: Forum voor Dictatuur zaait haat tegen vluchtelingen

Hier kun je discussieren over Zo doe je dat: Forum voor Dictatuur zaait haat tegen vluchtelingen.
Genoeg voor een aangifte wegens smaad, laster en haatzaaien, als je hem een koekje van eigen deeg wilt uitdelen, deze zich advocaat noemende charlatan die pretendeert van alles over de afgewezen vluchtelingen van Wij Zijn Hier te weten. Maar het is een politieke keuze om volledig voorbij te gaan aan de afwijsmachine van de IND, het volledig ontbreken van echte echterlijke toetsing van de beslissingen van die IND en het slaafs volgen van overheidsbeleid door de Raad van State, waar voormalig minister en verantwoordelijke voor de Schipholbrand Piet Hein Donner nu vice-president van is. Hiddema acht zichzelf een autoriteit op het gebied van eender welke juridische zaken en schildert vluchtelingen doelbewust af als een als ondersoort te beschouwen type mens. Wat Hiddema zijn publiek ook verzwijgt is het feit dat gedurende jaren van strijd voor een recht op bestaan en op onderdak inmiddels 100 mensen van Wij Zijn Hier erin geslaagd zijn, dankzij de geweldige inzet van vrijwilligers en goede advocaten, alsnog aan te tonen dat zij recht op asiel hadden en ten lange leste ook gekregen hebben. En dan zeggen ze dat links in een bubbel zit die zich wentelt in het eigen gelijk.

“Het zou het allerbeste zijn als wij absolute heersers zijn” - Thierry Baudet tijdens
partijbijeenkomst 3/11/17

Bij Forum voor Democratie - verder te noemen: Forum voor Dictatuur - is het streven om de grenzen van dit land te sluiten. Baudet wil af van het Europees Hof omdat het mensenrechten beschermt en een 'ernstige inbreuk op de democratie' zou zijn en het land moet uit de EU. Dat is ook waarom in de Rode Hoed Brexit-aanstichter Dan Hannan werd uitgenodigd. FvD dient in de Tweede Kamer alvast de ene motie na de andere in om de kweekvijver van nationalisme te voeden:
2 november 2017: een motie om bij te houden wie er Nederland binnenkomen en een motie om het vluchtelingenverdrag op te zeggen. Op 11 mei 2018: een motie om gemeenten te korten die het uitzetbeleid tegenwerken, een motie om preventief 'uitgeprocedeerde asielzoekers' op te sluiten, een motie om landen te dwingen migranten terug te nemen, en een motie om 'illegaliteit' strafbaar te stellen.

“Het westen leidt aan een auto-immuun ziekte” - Thierry Baudet tijdens algemene ledenvergadering, 15/1/17

Als je er zulke fascistische en racistische denkbeelden op nahoudt als Baudet en Hiddema moet je wel de daad bij het woord voegen en er alles aan doen mensen op straat gezet, opgesloten en gedeporteerd te krijgen. Anders ben je niet meer geloofwaardig. Nogmaals Hiddema's vuilspuiterij over de Amsterdamse plannen bij Business Class waar hij, net als Baudet en Nanninga, kind aan huis is:
“Ongedocumenteerden, weet je wat dat zijn? Dat zijn gewoon illegalen. Maar die term komt daar niet in voor, want dat is zielig. (…) Dus komt er een zieligheidssausje overheen, heten ze ongedocumenteerden dan lijkt het net of iemand door misgeboorte of ongemak in zijn leven geen documenten heeft. (…) En waarom hebben ze geen papieren? Heel simpel: omdat ze die weggegooid hebben. Of verdonkeremaand, ze zijn helemaal niet zielig. Dat is gewoon de manier om de staat te kunnen chanteren. En vervolgens hebben ze al hun vluchtverhalen ook bij elkaar gelogen want ze zijn totaal uitgeprocedeerd.”

In Amsterdam is Annabel-'dobbernegers'-Nanninga ook al een tijd bezig om mensen op te zwepen tegen de vluchtelingenactivisten van Wij Zijn Hier. En met succes. Ze deed het als 'columniste' al en zet de lijn voort. De hetze sinds de kraakacties in de Rudolf Dieselstraat wordt door de Amsterdamse afdeling van Forum voor Dictatuur aangewakkerd en heeft resultaat. Samen met Powned toog Nanninga op 5 april opzettelijk zonder hun komst aan te kondigen naar de Rudolf Dieselstraat. De lijntjes zijn kort. Nanninga schreef vroeger voor Geen Stijl, het hekelblog van de onderbuik van Neederland. Ook nu wisten ze heus wel dat bij de aanblik van de roze microfoon niemand zou willen praten en als altijd reageerden zij daar zeer verongelijkt op.
Nanninga in de video: “Er zijn hier 11 panden gekraakt door een groep illegalen die hier sowieso al niet mogen zijn. (…) Het aanmoedigen van het stelen van andermans vastgoed een voorproefje is van de totale rechtsongelijkheid en wetteloosheid die Amsterdammers de komende vier jaar te wachten staat als dat extreem linkse college doorgang krijgt. (…) Ik ben bang dat dit een voorproefje is.”

Nanninga en haar Amsterdamse afdeling van FvD zijn vastberaden om een politieke ruzie met Groen Links en het Amsterdams college uit te vechten over de rug van vluchtelingen. Ze weet daarbij heel goed hoe ze de media voor haar karretje kan spannen. Dezelfde dag verscheen er een artikel bij Elsevier onder de kop: 'Rechts op ramkoers met Groen Links en van Aartsen over krakers', waarin werd opgetekend:
“Forum voor Democratie-voorzitter Annabel Nanninga vindt het ‘een totaal verkeerd gebaar’ om ‘deze misdaad’ te belonen met dagopvang of door gemeentelijk vastgoed beschikbaar te stellen. ‘Kraken stopt als je het kraakverbod handhaaft,’ zegt zij. De Amsterdamse tak van FvD noemt het besluit van burgemeester Van Aartsen ‘waanzin’.”

“Als jij echt gelooft dat negers dommer en luier zijn dan witte mensen, waarom zou je dat niet
mogen zeggen?”
- Annabel Nanninga in het Parool, 24/12/16

Vanaf dat moment hoefde Forum voor Dictatuur niets meer te doen om de boel verder op te stoken. Op 6 april riep Rutte dat de kraakacties 'verschrikkelijk' waren. Wilders trok dezelfde dag als altijd op twitter zijn registers open. AT5 citeerde gewillig: Wilders over krakende asielzoekers: 'Anarchie in Amsterdam - Met steun van links en Van Aartsen. Pak het illegale kraaktuig op en zet ze het land uit.' Vervolgens kwamen de straatfascisten van Voorpost, Identitair Verzet en Pegida uit hun holen gekropen. Er werd een spandoek bij de panden in brand gestoken. AT5 berichtte op 8 april: “Onbekenden hebben vannacht één van de We Are Here-spandoeken in de James Wattstraat in brand gestoken. 'Mensen die de wetteloosheid zat zijn' zouden achter de actie zitten.”

Pegida liep provocerend door de buurt. Op 15 april meldde Identitair Verzet een dak van een kraakpand te hebben bezet. 21 april wisten leden van Identitair Verzet een sleutel van een nog leegstaande woning in het woonblok van Wij Zijn Hier te bemachtigen via een kraakwacht, trokken erin en hingen opnieuw het spandoek 'Crimineel = Illegaal' en een vlag uit. In het verlengde van de uitlatingen van Nanninga en Hiddema eiste het fascistentuig daarbij “dat de uitgeprocedeerde asielzoekers opgesloten worden in afwachting van uitzetting en dat iedereen die steun verleend aan deze illegalen wordt vastgezet voor medeplichtigheid aan een criminele activiteiten”. Terecht werden ze er dezelfde dag nog door anti-fascisten letterlijk uitgekegeld. Geen ruimte voor fascisten!

De weken erna werd het rustiger rond de panden in de Rudolf Dieselstraat. Maar niet in de media en de politiek. Nanninga en haar Amsterdamse FvD hielden de boel levend via twitter. Evengoed legde Wij Zijn Hier goede contacten in de buurt. En evengoed staat de groep als gevolg van een rechtelijke uitspraak op 1 juni weer op straat. Maar is daar licht aan het eind van de tunnel? De gemeente Amsterdam besloot om een 24-uursopvang te realiseren en riep eigenaren op in afwachting daarvan niet tot ontruiming over te gaan. Huiseigenaren noch woningcorporaties voldeden aan dat verzoek. Van Aartsen, de VVD burgemeester die in 2012 nog in de winter het tentenkamp Recht op Bestaan op de Koekamp in Den Haag met veel geweld liet ontruimen, zit er mee in zijn haar en neemt maar even geen standpunt in. Hij besloot zich te verschuilen achter het OM en de beslissingen van de gemeenteraad en heeft zich zo de woede van de landelijke VVD fractie op de hals gehaald. De VVD strijdt daar namelijk met PVV en FvD om de titel 'meest rechtse partij van Neederland'.

“Grenscontroles zouden ze zo weer moeten invoeren – moet je wel een beetje mogen etnisch
profileren.”
- Theo Hiddema in De Telegraaf, 22/3/17

De campagne van Forum voor Dictatuur gaat intussen onverminderd door. Het hele land wordt afgestruind op zoek naar meer medestanders voor het 'dominant blank' Europa dat Thierry Baudet voor ogen heeft en er is geen zaal die hen weigert. In een video van 15 mei, opgenomen bij een bijeenkomst van Forum voor Dictatuur in Zeeland, wordt nogmaals duidelijk waartoe Hiddema en Baudet in staat zijn als Baudet aanvangt met: “Massale immigratie gaat maar door. Met weer een steekpartij. Wat krijgen we te horen? Een verwarde man.”
Zo wordt door het koppelen van een vreselijke gebeurtenis, die het directe gevolg is van moorddadige grenspolitiek en bezuinigingen op de geestelijke gezondheidszorg, aan vermeende massa-immigratie opnieuw de toehoorder opgehitst tegen vluchtelingen. De video is zodanig gemonteerd dat daarna Hiddema in beeld verschijnt met onder andere de volgende denigrerende en uit de duim gezogen beweringen als pleidooi voor het opsluiten van migranten:
“Laat u zich niet wijsmaken – daar zal ik binnenkort wel aandacht aan besteden – dat landen als Marokko en Algarije die niet staan te springen om hun eigen – nou niet uitverkoren – landgenoten terug te halen, niet meewerken dat ze niet weg kunnen. Iedereen kan weg. Iedere Marokkaan die hier zegt 'ik ben mijn papieren kwijt' – die heeft ie weggegooid – en de regering wil mij geen uitreispapieren leveren, kan weg. Als ie maar gewoon de nood er toe ziet om weg te komen, dan is ie zo weg. Dan heb je zo een notaris in het geboortedorp of een imam, die een papiertje regelt waarop staat 'dit is die en die' en je mag zo de deur uit. Dus als vaststaat dat je gewoon de boel blokkeert, dan is dat gewoon meewerken aan illegaliteit. Dat is een strafbaar feit. Je kunt die mensen gewoon in bewaring zetten. En daar gaan wij dus in de praktijk voor zorgen.”

Op 17 mei is de druk van extreem-rechts in de Tweede Kamer zo groot geworden dat minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid toegezegde om “uit te zoeken in hoeverre krakers bestraft worden voor de overtreding van het kraakverbod. Er zijn inderdaad weinig veroordelingen in de groep waar u het over heeft. Als uit de statistieken naar voren komt dat krakers wegkomen zonder veroordeling, moeten we ons daarover buigen."
Op 22 mei volgden twee moties van VVD-Kamerlid Daniël Koerhuis die beiden zijn aangenomen: een verbod voor de gemeente Amsterdam om 24-uursopvang te realiseren en een motie die oproept om het Amsterdamse collegebesluit om eigenaren te vragen geen aangifte tegen krakers te doen te laten vernietigen door de kroon. Naar het schijnt een zeer zeldzame ingreep in lokaal bestuur.
Elsevier meldt die dag: Kamer accepteert Amsterdamse krakersaanpak niet langer: ‘Handhaaf kraakverbod’.

"Gewelddadig optreden in Geldermalsen tegen komst asielzoekerscentrum is noodweer tegen een
injectie van criminaliteit."
 - Thierry Baudet bij Powned, 17/12/15

Wat begon met de hetze van Nanninga kort na de kraak, gecombineerd met de opgevoerde druk ter rechterzijde van de VVD in de Tweede Kamer waar FvD van meet af aan moties tegen vluchtelingen indiende, heeft geleid tot acties van fascisten op straat en steeds extremere landelijke politiek ten aanzien van vluchtelingen. Waar politieke partijen van haatzaaien hun core business maken, kunnen de gevolgen niet uitblijven. Voor FvD ligt overal de rode loper uit.
Afgelopen week hield het Renaissance Instituut van Forum voor Dictatuur in de Rode Hoed de eerste lezing met Dan Hannan. Ook hij verspreidde, ter motivatie van een stem voor Brexit, gif tegen vluchtelingen, migranten en mensen van kleur. Daags na het referendum waarin de voor-stem voor Brexit overwon, volgde een explosie van racistisch geweld. Hannen wees elke verantwoordelijkheid van de hand. En zo gaat het in Nederland ook, waar onder het mom van 'verzet' tegen 'het partijkartel' en de 'baantjescarroussel' FvD de huidige elite wil vervangen door de eigen 'renaissance' elite. Het is een ordinaire greep naar de macht, anders niet. De hetze die tegen vluchtelingen en mensen van kleur wordt gevoerd door PVV, FvD en VVD, elkaar versterkend om niet voor de ander onder te doen, leidt voortdurend tot geweld waar je nooit wat van hoort. Moslima's worden aangevallen, ramen van woningen van vluchtelingen ingegooid, geweld bij AZC's en moskeeen, het blokkeren van zwarte activisten op weg naar een demonstratie, de lijst is eindeloos. De media berichten er niet tot weinig over of vergoelijken het. En de politie doet het liefst lekker mee.

“Een verbod op discrimatie is onzin” - Thierry Baudet, ref. Dagblad 7/4/15

Om zichzelf en gelijkgezinden te vrijwaren van vervolging diende Forum voor Dictatuur eind november 2017 een motie in met als doel het wetsartikel tegen haatzaaien te schrappen. Het artikel zou een “toevluchtsoord voor beroepsactivisten en querulanten” zijn geworden en er toe leiden dat “velen zich schuw aan het debat onttrekken uit vrees als «racist» te worden bestempeld”. In een tegelijk ingediende motie werd opgeroepen de straf niet te verdubbelen. Verwezen werd naar het proces tegen Wilders.
Forum voor Dictatuur wil graag samen met de PVV ongestoord hun racistische en fascistische gang kunnen gaan en de VVD volgt hen trouw. Ook de rest van de politiek is onderhevig aan dit touwtrekken naar rechts. Wilders en Baudet: ze zetten mensen op tegen elkaar in een klassiek spel van verdeel en heers en roepen tegelijk zelf het slachtoffer te zijn van demonisering. Trek een net jasje aan en doe een stropdas om en je kunt iedereen alles wijsmaken vanuit je appartementje in de grachtengordel of je villa in Wassenaar. Je kunt overal zalen boeken en bijeenkomsten houden. Het fascisme is al lang niet meer herkenbaar aan kale koppen en zware laarzen. Maar de taal blijft hetzelfde, ook al is deze verpakt in mooipraterij.
In een interview met Vlaams Belang op 12 januari 2014 zei Thierry Baudet: “Partijen die de natiestaat centraal stellen, zoals het Vlaams Belang, het Franse Front National en Geert Wilders zijn de politieke avant-garde, de voorhoede van een volksopstand.” Dat is het einddoel van deze lieden. Niet de ingegooide ruiten van de Rode Hoed zijn te vergelijken met de Kristallnacht, maar de ruiten ingegooid bij een Somalisch gezin in Gouderak, de molotovcocktails tegen een moskee, en nog veel meer. En daarom is het zaak de gang van Forum voor Dictatuur op weg naar de witte alleenheerschappij op alle mogelijke manieren met de daartoe noodzakelijke middelen in de weg te staan.

Joke Kaviaar, 29 mei 2018
NB. meer bronnen op: De Valse Piano Van Thierry Baudet


Kaviaar je bent zelf

Kaviaar je bent zelf veroordeeld wegens opruiing toch ? Dat maakt je betoog wat huichelachtig . Huichelachtig ook dat je je zorgen maakt over de veroordeling van de " baantjes carrousel " volgens jou door FvD.
je kan je pijlen richten op de bekende gezichten van FvD maar schiet dat wat op vraag ik me af.
De argumenten zijn al zo vaak genoemd toch blijven de ideeen leven die je vind bij Fvd o.a. Het word afgedaan tegenwoordig als populisme o.a. Waarom is het zo moeilijk om samen te leven voor een aantal mensen ? Belangen tegenstellingen ( grote ) cultuur verschillen o.a. Het is toch vaak wat ingewikkelder dan jij nu schetst.
verbaal en fysiek geweld de geschiedenis daar van sinds 1945. De ontwikkeling van criminaliteit sinds 1945.
Er zou een " verharding " zijn mensen zouden makkelijker schelden bijv. tegenwoordig . Daar bij denk ik dat de geschiedenis van het geweten belangrijk is met name wat er word verstaan onder gewetensvol. Ontkerkelijking speelt daar een rolhet geweten is nu iets heel persoonlijks geworden wat vind IK er van en niet zo zeer wat vind een of andere opper heerser van het heelal er van. Normen en waarden wow daar heb je ze weer.
O.k. Kaviaar is een vrouw die woest word als er volgens haar waarden mensen worden beledigd te kort worden gedaan. Vaak gaat het dan om mensen uit andere wereld delen zo niet altijd. Nou ja lees haar schrijfsles maar en zie haar acties. Daar bij hanteert ze totaal andere norm als het om iemand als Naninga gaat in vergelijking met een " neger " . Afrikanen figureren altijd als slachtoffer in bijdragen van Kaviaar nooit als dader. Een dubbele moraal heet zo iets. https://nl.wikipedia.org/wiki/Dubbele_moraal
Daar bij heeft kaviaar een geheime agenda hoe wel geheim het ligt er wel dik boven op. Het heet dan ook politiek wat kaviaar bedrijft en daar zijn andere grenzen blijkbaar. het doel heiligt de middelen is het nog al eens. Boring.Je er blase van keren van al dat "gedoe " ? Kan ik me niet veroorloven. Ik woon in een sociale
huur woning en weer op een plek waar de probleem gevallen samenkomen. Moslims hebben vaak een lager inkomen in Nederland als ik de statiestieken moet geloven dus die kom je ook tegen in die sociale huur blokken sterker nog niet zelden vormen ze er een meerderheid. Leuk giftig mengsel moslims die niet tussen de blanke gekken en blanke armoezaaiers met wel heel andere normen en waarden willen wonen
blanke armoezaaiers die ook balen. Ik ga in ieder geval niet stemmen en met rechts heb ik ook niks .
Op Kaviaar ga ik ook zeker niet stemmen als dat zou kunnen. Mijn waarden en normen ? Schuif ik op naar Rechts vraag ik me regelmatig af . Velen zijn er zo als ik op zcih zelf teruggeworpen . Hoe velen maken er nog een empatische afweging in een armoe blok met een duistere toekomst ? Hoe veel zien mij nog als mens ?
En niet alleen maar als object om te overvallen bijv.of als pest object. Moet ik weer vechten ik verafschuw dat maar ja. Nou ik lach er maar om om al die belachelijke negativiteit ook die van me zelf. Ik wil niet mijn humor verliezen en niet me hooghartig beter weten.

Comment was hidden

Te oude koeien

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

mooi stukje

vergeleken met wat ik zo af en toe tegenkom op indymedia...feitelijker.... maar wat ik me afvraag.... waar moeten mensen nou *wel* op stemmen? Als je de SP te hierarchisch vindt, je je bedrogen voelt door de PvdA (ideologische veren) en D66 (kroonjuwelen), je geen vertrouwen hebt in PvdD of GroenLinks...en CDA/VVD te regentesk vindt..

Niet naar de stembus gaan zoals doorgaans een kwart van de kiesgerechtigden (25 %) doet haalt ook geen donder uit.

Misschien is er behoefte aan een partij die wel (links)nationalistisch is, maar niet chauvinistisch of xenofoob.
Als U begrijpt wat ik bedoel.

(zoniet, dan graag verder discussiëren op een geschikter format dan Indymedia of Facebook)

Te oude koeien

Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech