Reageer op:

Re: 25-4-2019: De Stille Storm - Trouble #19 & Discussie

Dit is mogelijk door al die mensen die de software schrijven programma s niet zelden tegenwoordig uit India. India heeft de westerse tech omarmt en heeft tegelijk een realiteit die word gedomineerd door mens vijandige denkbeelden van duizenden jaren geleden vraag dat maar aan de " onaanraakbaren " die in het kastenstelsel onder aan staan en aan vrouwen uit welke kaste dan ook. Ook in vaste land China overheersen achterlijk denkbeelden zo als infanticide moord op meisjes babies en ongeborenen als die niet van het mannelijk geslacht zijn . Tech is dus niet verantwoordelijk voor vooruitgang hoog uit voor voortgang is mijn idee. Dat tech misbruikt word voor controle is niet onverwacht in een wereld waar basis democratie een noodlijdend bestaan lijd in de marge hoog uit.
Tsja die " coders " oproepen hun verantwoordelijkheid te nemen wat zou dat uitmaken ? Die expats zijn druk met het betalen van hun veel te hoge huur als in NL en deels hun gezin naar NL krijgen. Maakt het ze voor de rest wat uit wie hun brood heren zijn ? Nee daar in zijn ze niet anders dan andere werknemers. Het verschil is wel denk ik dat de verantwoordelijkheid wat groter is ? Ik denk dat ook de ontwerpers van de hardware een grote verantwoordleijkheid hebben een computer als hardware is alleen nog niet te traceren als zelfgebouwd met niet traceerbaar als uitgangspunt of "antiek " naar huidige maatstaven. Maar daar ben ik niet zeker ik heb daar bijv. geen rencente kennis. " Ons "word nooit wat gevraagd de eerste home computer was helemaal niet interessant voor de meesten hoogui voor het huis houdboekje en het ding verdween al snel naar de kelder. Wat betreft computerisering automatisering er is in Nederland nooit gevraagd op wat voor manier dan ook willen we jullie dat ?
Ook niet vreemd we kunnen alleen onze arbeid verkopen verder hebben we niks. Als we aan de criteria voldoen dus aangepast gedisciplineerd de juiste leeftijd het juiste uiterlijk het juiste geslacht enzv. Zelf doe ik niet meer mee ben afhankelijk van liefdadigheid en de Staat en niet vrijwillig. Ik zie voor me zelf en velen geen alternatief die verschrikking te ontlopen. Bestempeld worden als anti door de gevestigde orde is een enorm stigma als je dan niet in een netwerk zit niemand kent dan heb je een verschrikkelijk leven ook in NL . Dat is iets wat meer onderkend moet worden . Tot slot Submedia zou op de website alternatieven voor f*ceb**k en dergelijke moeten promoten en gebruiken het zou de kritiek op bijv. kapitalisme geloofwaardiger maken.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech