Reageer op:

Netjes zou zijn om te vragen

Netjes zou zijn om te vragen of hij uberhaupt van plan was om te komen, en dan eventueel te kijken of je tot een oplossing kan komen, of op zijn minst pas vragen of hij weg wilt blijven als hij aangeeft dat hij uberhaupt van plan is om te komen. Aan zijn statements online blijkt wel dat Maikel klaar is met de PL en de scene er om heen dus je kan er vrijwel zeker van uitgaan dat hij toch niet komt. Echter kiest men ervoor hem op zo'n manier te benaderen. Het is ook wel duidelijk dat Maikel jaar in, jaar uit deze shit online gooit. Dus als je hem op zo'n manier benadert weet je ondertussen dat je weer zo'n leuke discussie op Indymedia tegemoet kan gaan.

Het blijft bizar dat er voor een open toegankelijke anarchistische bijeenkomst er verschillende mensen gevraagd worden om weg te blijven door in eerste instantie allerlei schaduwcomites en nu dus door de organisatie zelf. Daar mag best openlijk discussie over gevoerd worden, en wat dat betreft is het waardevol dat Maikel dit met de buitenwereld deelt. Over de manier waarop hij dat doet, en zeker ook de insinuaties die hij maakt, zijn discutabel. Maar duidelijk is dat dit iets is wat niet enkel hemzelf boos maakt, maar ook verschillende andere personen in de beweging. En dat je de kritiek daarop wegzet als gezeik is nogal denigrerend tegenover iemand die hier duidelijk door geraakt wordt.

Hij kan inderdaad proberen om in reine te komen met die persoon, maar het staat hem vrij om dat niet te doen. Moet hij vanwege een persoonlijk conflict maar weg blijven op plekken waar er mogelijk mensen zijn met wie hij een vervelende geschiedenis heeft gehad? Hoe lang wil je dat volhouden?

Ik kan me voorstellen als er iets tussen jou en iemand anders is voorgevallen dat je die persoon even niet tegen het lijf wilt lopen. En dat je besluit om die persoon te vragen weg te blijven bij bepaalde plekken. Echter denk ik dat des te meer tijd er tussen heeft gezeten je des te zwaardere redenen nodg hebt om dat van iemand te blijven vragen. En als je dat als organisatie van zo'n plek dat van iemand vraagt mag je ook best uitleggen waarom je tot zo'n keuze komt aan je bezoekers en aan de beweging in zijn geheel.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech