Reageer op:

O.k. bedankt voor je uitleg.

O.k. bedankt voor je uitleg. Ja dat nn boven mijn vorige reactie aan jou laat ik maar even gezien het volgende :

Hopelijk doen die Anarchisten waar je je op zegt te richten er wat mee.
Of anderen dan Anarchisten want Anarchisten in Nederland ? Dat is toch voor al een jaarlijkse boeken beurs. Of een lezing waar hoog uit vier toehoorders zijn. Weet ik uit eigen ervaring. Ik ga niet al mijn ervaringen delen op het www. Praktische initiatieven ? Hulp aan vluchtelingen die niet zijn erkend in de vorm van kraakpanden iets anders kan ik nu niet bedenken. Er zijn er dan ook heel weinig die zich Anarchist noemen in Nederland. Dan moet ergens de focus op komen begrijp ik en dat is dan blijkbaar op vluchtelingen. O ja en op uitgebuite Polen en andere Oost Europeanen . Je leest dat dan op Indymedia.nl Vloerwerk met name. In de VS bijv. kan het wel iets doen voor mensen die moeilijk aan betaald werk komen. Heden avond een " verlichte " ondernemer die migranten helpt en ze meteen aandeelhouder laat worden blijkbaar :
https://www.npostart.nl/vpro-tegenlicht/10-11-2019/VPWON_1295419 Ik ben erg benieuwd naar die uitzending.
Direct praktisch aan het werk en elkaar niet ( voortdurend ) de maat nemen of je wel helemaal politiek correct en een " ware " Anarchist bent. Daar word dan ook nog eens met twee maten gemeten bijv. geweld van " Rechts " word altijd erger gevonden dan geweld van " Linkse " kameraden. Doorbraak Leiden is daar ook goed in. Maar ja wat is Doorbraak Leiden nou helemaal ? Ook maar heel weinig in aantal. Doorbraak Leiden staat nauwelijks nog reacties toe op hun site. Je moet ze met rust laten blijkbaar. Dat met twee maten meten is iets wat met name De Macht de gevestigde orde laat zien. Ik had daar een opinie stukje over geplaatst heden maar zie nu dat het is verwijderd. Waarom weet ik niet mogelijk vanwege een link naar een nieuws programma waar een deel van een executie door Islamitische Staat is te zien. Of om me tegen me zelf te beschermen . Nou dat laatste hoeft niet . Of omdat ik kritiek heb de Vrijbond en nader Anarchisten geven immers nooit thuis het is zoek het zelf maar uit. Geen discussie blijkbaar het was zeker heeeel erg wat ik had geplaatst volgens mening moderator. In vergelijking met anderen die regelmatig opinie stukken plaatsen was het vind ik gematigd en onderbouwd met linkjes naar reguliere publicaties WIKI en landelijk dag blad. Executies door Islamitische Staat zijn blijkbaar erger dan bombardementen door de Nederlandse Luchtmacht. Dat in het kader van meten met twee maten.
Anarchisten in Nederland ? Ik ken ze niet allemaal. Er zitten ongetwijfeld goeie mensen tussen.
Maar ook hele slechte. Bijv. op de recente "anarchistische " boeken beurs in Amsterdam hingen met foto waarschuwingen tegen een mij onbekende persoon die met de politie zou praten. Verder geen info geen afzender. Te erg voor woorden ik sprak er nog iemand van de Vrijebond op aan. Ik vind zo 'n actie tegen iemand op zo 'n manier heel slecht het veroorzaakt ook een giftige sfeer op zo 'n beurs. Blijkbaar was dat een "Anarchistische " actie want de waarschuwingen bleven hangen.
Maar als Bijstander in de armoe heb je er niks te zoeken als je steun of hulp zoekt om weer aan betaald werk te komen door een coop op te richten. Of wat voor hulp of solidariteit dan ook . Ik heb nog overwogen om weer lid te worden van de Vrijbond. In het voorjaar zou ik weer wat geld hebben voor dat doel. Ik doe het maar niet. Mijn wanhoop is in dat kader geen goede raadgever. Ik heb niks aan zo'n lidmaatschap. Waar die hulp wel is ? Ik weet het niet en ik heb absoluut gezocht naar die hulp. Ik ken de voedselbank helaas ook uit eigen ervaring . Ik noem dat geen hulp. Wat is er verder nog mogelijk wat liefdadigheid in de vorm van afgedankte spullen. Heb ik ook ervaring mee. Nou ! Wat stonken die gratis gordijnen naar sigaretten rook. Hebben een paar jaar gehangen lekker gezond.
Maar ja gratis en dan mag je blijkbaar niet klagen. Blijkbaar. In feite is er dus alleen hulp voor armoezaaiers door christelijke charitas in Nederland. Als dat niet het totale falen is van radicaal Links is. We hebben behoefte aan inkomen uit arbeid arbeid in eigen beheer. Zeker als langdurig Bijstand afhankelijke en 40 + heb je het nakijken het is dwangarbeid en je kop houden niet klagen. Nergens gehoor niet bij de partijtjes nergens. Het moet gezegd
het moet geschreven. Met censuur krijg je ons niet weg. WIJ ZIJN HIER . Ja wij ook. Nog meer pesterijen tegen ons nog meer isolatie ? Zo als gesteld wij zijn hier . Me wegzetten als Trol ? Nou ik zie wel dat ik als Trol kan worden weggezet doet me niks. Bovendien : oooo wat wil hij graag aan het werk ? Ja ik wil graag aan het werk maar in eigen beheer en daar bij EN LEKKER GEWERKT ? Zo is het ook wel weer. De dag van morgen strekt zich geheel oningevuld voor me uit heerlijk. Zo ook de komende weken maanden. Nergens welkom nou dan niet.

Reageer

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Lines and paragraphs break automatically.

More information about formatting options

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech